Инсектицидна лампа Esperanza Hunter EHQ006, 20W, 80m2, UV светлина, Тиха работа, Бял

SKU: 4851933
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 04 Декември - 05 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
41 75 лв 70 93 лв Препоръчителна цена ?
Описание


Инсектицидната лампа Esperanza Hunter EHQ006 е модерно устройство, което комплексно решава проблема с натрапчивите насекоми. Устройството привлича насекоми с UV светлина, удря ги с високо напрежение и ги съхранява докато подвижната тава не бъде изпразнена.

Устройството има много прост принцип на работа. Ултравиолетовата светлина, излъчвана от луминесцентната лампа със специално регулирана дължина на вълната, е изключително привлекателна за летящите насекоми, поради което те летят вътре в устройството. Луминесцентната лампа е обвита в специална телена мрежа пред източника на светлина. Високото напрежение, протичащо през мрежата ги удря с електрически удар и причинява тяхната смърт. Чува се леко щракване/изпукване, а мъртвите насекоми падат директно в подвижната тава в долната част на устройството, която трябва да се изпразва редовно.

Устройството премахва насекомите от околната среда, без да използва химикали. Много по-естетично е от висящите лепенки за насекоми – както правеха нашите баби. В сравнение с аерозолите, уредът не отделя никакви химикали, не ни излага на вдишване на задушливи изпарения и вредни вещества – както правеха нашите майки например.

Поставете устройството на всяко място, което е изложено на повишена активност на насекоми. В идеалния случай го поставете на плот или закачете лампата на куката. Препоръчва се височина от 1.5-2.0 метра като оптимална за мухи, молци и други насекоми и 1.0 метър за комари. Монтирането на стена понякога е единственото възможно решение, но трябва да се спомене, че обхватът на ултравиолетовото лъчение е ограничен от 360 до 180 градуса около устройството.

Инсектицидите са безопасни за нашето здраве. Излъчваното ултравиолетово лъчение е напълно безвредно за хората и домашните любимци, а корпусът от здрава ABS пластмаса гарантира безопасно и дълготрайно използване на лампата.

- Безопазна за хора и животни
- Работи без използване на химикали и без отделяне на вредни вещества
- Приложените решетки допълнително повишават безопасността на децата
- Ефективна защита срещу комари, мухи, оси и молци
- Високо сияещо напрежение, което привлича насекомите: 2200 V
- Електронен трансформатор и баласт
- 2 флуоресцентни лампи BL T8 F10W
- Здрава конструкция от висококачествена ABS пластмаса
- Площ на действие: до 80м2
- Тиха работа: 46-54dB
- Мощност на устройството: 20W
- Захранващо напрежение: 220-240V ~50-60Hz


Цвят: Бял.
Тип продукт: Лампа.
Тип монтиране: За шкаф.
Вид крушка: Ultraviolet.
Подобни продукти

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.