Контурна палитра с бронзиращи пудри, Sunkissed Contour Pro Bronzing, 7 цвята

SKU: 4853964
  • марка: Sunkissed
  • Продадено и доставено от: TopStar
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Април - 24 Април
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
23 76 лв
Описание


Контурна палитра с бронзиращи пудри, Sunkissed Contour Pro Bronzing, 7 цвята

Палитрата на прахообразния контур Sunkissed Contour Pro Bronzing Contour, със 7 цвята, е универсален и практичен продукт за контуриране и подчертаване на чертите на лицето. Тази палитра съдържа селекция от бронзиращи прахообразни нюанси, които могат да се използват за създаване на ефект на засенчване и осветление, подчертавайки естествената красота на лицето.

С гладки, пигментирани текстури, тези бронзиращи прахове се нанасят лесно и се сливат безпроблемно в кожата, осигурявайки естествен, матиран вид. Независимо дали искате да подчертаете скулите си, да контурирате челюстта си или да добавите дискретен блясък към кожата си, палитрата Sunkissed Contour Pro Bronzing ви предлага широка гама от нюанси за създаване на персонализирани гримове.


Формата / Текстурата: Компактен.
Цвят: Многоцветен.
Тип продукт: Дъбилен прах.
Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.