Декорация за стена, Lovie Пчела, 57x60cm, Натурален

SKU: 5112883
Цвят
Златен Дъб размер
Кафяв размер
Натурален размер
Орех размер
Черен размер
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Февруари - 28 Февруари
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
69 90 лв 87 38 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Декорация за стена от дърво
  • 3D визуален ефект на стената
  • Изработен от висококачествена дървесина
  • Бърз и лесен монтаж с двойнолепяща лента

Произвеждаме нашите декорации от висококачествен брезов шперплат, като сме много внимателни към всяка стъпка от производството. Изработени са от естествена, подбрана дървесина, която ще внесе късче природа във вашия дом.

Може да изберете най-подходящия за вашия декор цвят из между четири актуални цвята: Златен дъб, Орех, Кафяв и Черен или просто да оставите натуралния цвят на дървесината.

Прекрасна стенна декорация за всяка празна стена. Това може да бъде оригинален подарък за всеки повод.

На гърба на всеки декоративен панел е поставена двойнолепяща пенеста лента която служи и за дистанционер като отдалечава декорацията на 3мм от стената и така създава визуален 3D ефект. Професионалната монтажна лента осигурява надежден, бърз и лесен монтаж.

Подобни продукти
Спецификации
Размер 57x60 см
Тежест: 1.0 Kg
Материал: Дърво
Цвят: Натурален

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.