Парочистачка Adler AD 7050, 1200 W, 22ml/min, IPX4, 120 ml, Аксесоари, Зелен

SKU: 5116092
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 04 Декември - 05 Декември
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
55 15 лв 70 93 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Парочистачката Adler 7050 е незаменим уред, който прави почистването бързо и ефективно. Благодарение на използването на парна технология, уредът позволява ефективно почистване на различни повърхности като: плочки, тоалетни, вани, душове, кранове и прозорци. 
Едно от основните предимства на парочистачката е нейната универсалност. Без използването на химически почистващи препарати, тя генерира гореща пара под високо налягане, която прониква дори в най-труднодостъпните места. По този начин ефективно отстранява замърсявания, сапунени отлагания, варовик, петна и бактерии от различни повърхности. 
Комплектът включва удобна стойка и 5 приставки: четка за дрехи, почистващ диск, правоъгълна четка, кръгла четка и накрайник. 
Една от най-важните характеристики на парочистачката е нейната лекота. Оборудвана с ергономична дръжка и интуитивни бутони, позволява удобно маневриране и контрол на парата. Благодарение на използването на различни накрайници и аксесоари можете да адаптирате устройството към различни повърхности и задачи. 
Парочистачката не само ефективно премахва мръсотията, но и осигурява хигиенична и свежа среда в банята. Парата с висока температура не само елиминира бактериите, но също така намалява алергените, акарите и неприятните миризми, оставяйки повърхностите чисти и освежени. 
Здравата конструкция и висококачествените материали гарантират дълготрайна употреба на този продукт, но също така намалява алергените, акарите и неприятните миризми, оставяйки повърхностите чисти и свежи.

- Мощност: 1200 W
- Капацитет воден резервоар: 0.120 l
- Парна струя: 22 ml/min
- Водоустойчива IPX4
- Дължина на кабела: 3 метра
- Аксесоари включени в комплекта:
1 х Четка за дрехи
1 х Почистващ диск
1 х Правоъгълна четка
1 х Кръгла четка
1 х Накрайник
- За почистване на:
Плочки
Тоалетни
Вани
Душове
Кранове
Прозорци
- Ефективно и трайно отстраняване от различни повърхности на:
Замърсявания
Сапунени отлагания
Варовик
Петна
Бактерии 
- Цвят: Зелен
- Тегло: 1.5 Kg
- Гаранция: 24 месеца


Цвят: Зелен.
Предназначен за: Всякакви повърхности.
Предназначен за: Прозорци.
Предназначен за: Теракот.
Предназначен за: Фаянс.
Употреба: Домашна.
Функции: Вграден филтър против акари.
Тегло: 1.5 Kg.
Мощност: 1200 W.
Захранващо напрежение: 220 V.
Захранващо напрежение: 240 V.
Капацитет на воден резервоар: 0.120 l.
Паров поток (g/min): 22.
Гаранция: 24 месеца.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.5 Kg

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.