Philips HX6064/11 глава на четка за зъби 4 броя Черен

SKU: 5118462
Доставка:
  • Време за доставка: между 28 Февруари - 08 Март
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
79 41 лв
Описание
Philips HX6064/11. Включени четки в комплекта: 4 броя, Цвят на продукта: Черен, Твърдост на влакната: Среден
Подобни продукти
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Philips
Philips революционира осветителните системи от над 125 години, превръщайки светлината в много повече от обикновена верига. Пионери в електрическото осветление, Philips непрекъснато развиват нови технологии, винаги адаптирани към нуждите и ресурсите на съвременното общество. Марката се адресира както към впечатляващите сгради, така и към градовете или най-малките апартаменти, предлагайки ефективни решения за всеки тип потребител и непрестанно работейки върху намаляването на влиянието на изразходването на енергия върху околната среда. Светлините Philips предлагат от повече от един век комфорт, безопасност и приятно преживяване, а посвещението и страстта, които се откриват във всеки продукт, им осигуряват лидерската позиция на пазара в тази област.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.