Килим 100x200 см

SKU: 5166740
Доставка:
  • Време за доставка: между 05 Август - 13 Август
  • Продуктът се доставя от Croatia.
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
140 26 лв
Описание
Декоративни цифрови печатни шарки бяха приложени върху тъкани в стил Килим от специални шенилни прежди. Имайте истинско качество на килима с декоративните тъкани килими от синел и добавете качество и елегантност към вашия дом. Качественото възприятие на нашето тъкане от шенилова тъкан е високо. Платът е изтъкан със специални памучни и синелни смесени прежди в Турция. Текстилните багрила, използвани в нашите продукти, имат международния сертификат OEKO-TEX Standard 100. СТАНДАРТ 100 от OEKO-TEX е един от най-известните в света етикети за текстил, тествани за вредни вещества. Това означава доверие от страна на клиентите и висока безопасност на продукта. Тъй като нашите продукти имат OEKO-TEX Standard 100 стандарти за сертифициране, няма химикали, които са вредни за здравето на хората и животните. Не съдържат естествени химикали. Имта меко усещане. Осигурява комфорт под краката. Не излагайте продукта на пряка слънчева светлина. Тези килими, които са проектирани в съответствие с декорацията на вашия дом с красиви и модерни цветове, лесно се сушат и не миришат.
  • Тип конструкция килим: машинно тъкан
  • Подходящ за подово отопление: да
Подобни продукти
Спецификации
Размер 100x200 см (Дължина 200 см/Широчина 100 см/Височина 0.6 см)
Тежест: 3.3 Kg
Материал: 25% памук, 75% шенил<br> Материал гръб: нехлъзгащ се памук, машинно тъкан<br> Плътност на тъканта: 1500 гр/м²<br> Дебелина на косъма: 6 мм<br>
Цвят: многоцветен
Документи
Инструкции за поддръжка: Лесно се пере в пералнята, идеален за продължителна употреба без избледняване. Да не се подлага на химическо чистене. Можете да го перете в пералнята при 30- 40 градуса с деликатни програми за пране. Не използвайте ултра-силни химикали като обезмаслител, омекотител, белина с висока доза или белина за почистване на продукта. Не сушете продукта в сушилнята за по-дълъг живот.
Професионално почистване: не
Ръчно миене: да
Oyo Concept
Това е автентична марка от линията за декорация за дома, лансирана от OYO Fashion. Целта е да създаде отлични продукти, които отразяват градския дух във вашата модерна къща.
Този уебсайт използва бисквитки.