388 04 лв
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

Този голям хотел за насекоми, изработен от устойчива на атмосферни влияния масивна дървесина, има за цел да предложи подслон или убежище на много видове насекоми. Корпусът е с естествен цвят на дървото и може да се използва както като място за хибернация през зимата, така и за сенчесто местенце, където тези прекрасни същества да живеят през лятото.

Голямата къща за насекоми се състои от няколко различни отдела за най-различни по вид насекоми, включително и място за пеперуди в центъра. Естествените борови шишарки, кухите бамбукови стъбла и дървени стърготини се използват, за да пресъздадат реално естествено местообитание и да привлекат различни видове.

Доставката включва 1 бр. голям хотел за насекоми.

  • Материал: масивно дърво
  • Размери: 50 х 15 х 100 см (Д х Ш х В)
  • Доставката включва 1 бр. хотел за насекоми
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.