• Бърза доставка
101 65 лв
Разпродаден
Описание

Шампоан за боядисване на коса, множество нюанси, Арганово масло, Севич, 500 мл.

Предлага се в 6 различни цвята. Коя от тях избирате?


 

Шампоанът с арганово масло е подобрена формула, която има ролята на дълбоко възстановяваща косата, докато я боядисвате в любимия си цвят. Предотвратява косопада, а резултатите са изключително бързи. Шампоанът за боядисване на коса влиза в сила само 30 минути след нанасянето.

Начин на употреба:

Стъпка 1: Сложете ръкавиците в опаковката

Стъпка 2: Натиснете контейнера, така че да вземете достатъчно шампоан в дланта си, за да измиете цялата си коса. (от двете съставки) (Препоръчва се да се използва с черен шампоан 10:1, особено за клиенти, които имат сива коса или сиви косми.)

Стъпка 3: Нанесете по цялата дължина на косата и масажирайте скалпа

Стъпка 4: Изчакайте 30 минути, за да подейства шампоанът. В зависимост от това колко дълга е косата или колко интензивен искате да бъде цветът, той оставя повече или по-малко от препоръчителния интервал от време.

Основни съставки:

  • Арганово масло
  • Хидрогенирано рициново масло
  • Екстракт от жасмин
  • Пропиленгликол
  • Амоняк
  • Глицерин
  • Вода

Предлага се в 6 цвята, както за жени, така и за мъже. Коя от тях избирате?

Забележка: Избягвайте контакт с очите. Да не се използва при деца и бременни жени. Не се използва за боядисване на вежди или мигли. Препоръчваме да направите тест за алергия 48 часа преди употреба. Ако се появи дразнене, не използвайте продукта. Не използвайте шампоан, ако косата ви е руса или кафява. Косата ще има по-жълт цвят.

Спецификации
Размер 500 мл
Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.