Уред за затопляне на храна Beper P101TEM001, 300W, 4 подвижни отделения, Термостат, Инокс

SKU: 5638891
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 27 Май - 28 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
197 09 лв
Описание

Електрическата бюфет табла Beper P101TEM001 е идеалният помощник във вашата кухня или при организиране на събития и партита. Съчетавайки удобство и функционалност, този уред предлага отлични решения за подгряване и поддържане на топлина на различни видове ястия.
С четири контейнера за съхранение и подгряване на храна, този уред осигурява гъвкавост и възможност да задоволи разнообразните вкусове на вашите гости. Двата подвижни контейнера от 2.4 литра предоставят допълнително удобство при сервиране и транспортиране на храната, докато двата фиксирани контейнера от 1.1 литра са идеални за подгряване на по-малки порции.

Изработена от блестящ инокс, тавата не само има премиум външен вид, но и гарантира дълготрайност и лесно почистване. Прозрачните капаци позволяват лесно да се провери състоянието на храната без необходимостта от повдигане и потенциално изгубване на топлината.
С мощност от 300W, уредът е способен бързо и ефективно да подгрява и поддържа топлината на вашите ястия без значително консумиране на енергия.

Благодарение на своите размери и дизайн, тавата може да бъде използвана в домашни условия, както и при организация на различни събития, като пикници, партита и други.

Този продукт съчетава качеството и практичността, което прави храненето топло и вкусно, без значение дали сте у дома или навън. Оптимизирайте вашия кулинарен опит с електрическят уред за подгряване Beper P101TEM001

- Мощност: 300W
- Размери на продукта: 64 х 36 х 4 см
- Материал: Стомана/пластмаса
- Електрическа табла за бюфет, за да поддържате храната топла, без да се притеснявате за риска от изгаряне
- Идеален за семейни събирания и лични тържества, за събития и официални партита
- Два подвижни контейнера от 2.4 литра и два контейнера от неръждаема стомана от 1.1 литра
- Позволяват да сервирате различни ястия отделно
- Прозрачни капаци, за да се виждат съдовете
- Без контейнери, основата се превръща в голяма тава, за да поддържа ястията топли
- Хладните тактилни дръжки ви позволяват да транспортирате препаратите по-лесно навсякъде
- Оборудвани с термостат за регулиране на температурата и работна светлина
контейнерите и капаците могат да се мият в съдомиялна машина

Подобни продукти
Beper
Beper е италианска компания специализирана в производството на електроуреди посветени на кухнята, както и на личната грижа и почистването. Портфолиото на марката се разнообразява непрестанно, благодарение на натрупания опит, иновациите и инвестициите в проучвания - елементи, които стоят в основата на качествените продукти.
Acest site utilizează cookie-uri.