• марка: StartONTeam
 • Продадено и доставено от: StartONTeam
 • Бърза доставка
89 84 лв 188 39 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

StartONTeam Smart LED лампа, FM радио с часовник и аларма, симулация на изгрев и залез, бели звуци, 7 LED цвята, USB порт, управление на приложението, Alexa/Google Home


2 КУЛОРИ

БЯЛ

ИМИТАЦИЯ НА ДЪРВО

LED лампа StartONTeam с аларма и симулация на изгрев/залез

Интелигентната LED лампа StartONTeam е вдъхновена от естествения изгрев, така че излъчва светлина 10-60 минути преди избраното от вас време за събуждане. Цветът и яркостта на будилника за изгрев слънце бавно се променят, имитирайки естествена зора със или без звук, за да ви помогнат да се събудите постепенно, избягвайки настроението и инерцията, причинени от внезапното събуждане от будилниците в спалнята.


Симулация на изгрев/залез с таймер за заспиване

Интелигентна LED лампа с часовник за спалнята и светлина за събуждане, която симулира залез, като намалява светлината от 100 % до 0 % за период от 10-120 минути, създавайки тиха и мека атмосфера, която помага на съня. Освен това ви предоставя 3 вида естествени звуци (дъжд, гора или дъждовни звуци) и FM радио, за да ви съпровожда лесно да заспите през нощта. Не на последно място можете да създадете и персонализирате режим KIDS за онези моменти, когато оставяте детето си да заспи с меката топла светлина на залеза с лампата StartONTeam след приспивна песен или четене на приказка за лека нощ.


Двойни аларми и функция за отлагане

Функцията за двойна аларма ви позволява лесно да настроите 2 отделни аларми (4 в приложението), които могат да се използват за разделяне на делничните и почивните дни или за задаване на различни аларми за вашето семейство. Освен това бутонът за отлагане може да ви помогне лесно да изключите алармата, без да отваряте очи, и да си осигурите допълнителни 9 минути сън, като същевременно предотвратите заспиването. Музиката се възпроизвежда отново след 9 минути (до 5 пъти), докато изключите алармата, което е много удобно за тежко спящите.

7 Естествени звуци и FM радио

Изберете любимия си звук от 7 естествени опции за аларма (звук на птици/океански звук/прилив/писък/звън на вятър/музика на пиано/тиха музика) с 16 регулируеми нива на силата на звука. Освен това можете да изберете да се събуждате с любимата си FM радиостанция. Цифровият часовник поддържа автоматично търсене на радиоканали с честота 76-108 MHz и ще ги запамети. След това можете да настроите радиоканала, като натиснете продължително бутона БУТОН ЗА СИЛАТА НА ЗВУКА за 2 секунди.

Лампа StartONTeam - повече от лампа

LED лампата StartONTeam със симулация на изгрев може да превключва ръчно и автоматично между 7 различни цвята, да задава 20 нива на яркост на светлината и да приема максимална яркост от 200 лукса. Тя може да се използва и като нощна лампа, нощна лампа, лампа за четене и светлина за настроение!
Нощната лампа има и USB гнездо 5V/2A, което може да се използва като захранваща банка за зареждане на електронните ви устройства.
Съвет: Дисплеят на часовника също може да се регулира или да се изключи напълно (3 режима: висок/среден/изключен).

Атмосферна лампа със 7 кулори

 • Можете да изберете да осветите стаята си в голямо разнообразие от цветове, включително червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и лилаво. Можете ръчно да изберете желания цвят или да накарате 7-те цветни светлини да се сменят автоматично. Може да се използва като декоративна лампа, красива за декорация на спалнята, а също така е много подходяща за семейни събирания, партита за рождени дни или за всяко място в дома ви.

Нощна лампа / нощна лампа / лампа за четене

 • Адаптираната светлина с 20 степени на интензивност прави LED лампата StartONTeam подходяща не само като цифров часовник с радио, но и като нощна лампа или нощно шкафче. Тя ще бъде добър помощник, когато трябва да станете през нощта, за да нахраните бебето си или да отидете до тоалетната. А максималната яркост на светлината от 200 лукса я превръща в добра лампа за ярко четене.

Потребителски контрол на яркостта на 20 нива

 • 20-те вида яркост на будилника за изгрев слънце могат да бъдат персонализирани, което ви дава различни възможности за персонализиране на будилника за възрастни, които спят трудно. А максималната яркост на светлината от 200 лукса гарантира, че можете да се събудите сутрин.

Регулиране на яркостта на дисплея на часовника

Светодиодният дисплей за времето има три нива на яркост: висока яркост, средна яркост или изключено, и може да се регулира според личните навици. Ако не обичате ярки източници на светлина, докато спите, можете да затъмните или изключите LED дисплея за времето.

Индикация на времето 12/24 часа

Дисплеят на времето може да се превключва между 12-часов и 24-часов формат.

Батерия с вградена памет

Вградената бутонна батерия с функция за памет гарантира запазване на настройките на будилника и радиото в случай на прекъсване на електрозахранването, но не захранва часовника. Този цифров будилник трябва да бъде включен към електрическата мрежа, за да работи.

USB порт за зареждане 5V/2A

Радиочасовникът с аларма има интерфейс за USB изход - Възможно е в стаята ви да има ограничени контакти, така че е добре да знаете, че не е необходимо да жертвате един от тях за тази цел. Можете да захранвате телефона, таблета или електронното си устройство чрез USB порта, този слот е полезен, когато няма достатъчно портове за зареждане.

Когато купувате лампа за събуждане, изберете такава с резервна аларма. Ако спите тежко, LED лампата StartONTeam ще се погрижи да се събудите, дори ако естествената слънчева светлина не ви събужда.

 • Формат на времето: 12 часа и 24 часа
 • FM радио часовник: 76,0 - 108,0 MHz
 • USB изход за зареждане: 5V, 2A
 • Време за отлагане: 9 минути
 • Нощна светлина: 7 кулори
 • Източник на захранване: Адаптер за променлив ток (включен)
 • Вид на звука на алармата: 7 вида звук и FM радио
 • Вид звук за сън: 3 вида звук за сън и FM радио

Гаранция за качество на продукта и 24/7 обслужване на клиенти

Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.