Нашийник за обучение на кучета StartONTeam, Електрически, Универсален, Гумени електроди, LCD дисплей, Гумени Eлектроди, Pегулиру

SKU: 5650841
 • марка: StartONTeam
 • Продадено и доставено от: StartONTeam
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 16 Април - 18 Април
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
64 42 лв 67 81 лв (-4%) ?
Описание

Нашийник за обучение на кучета StartONTeam™, Електрически, Универсален, Гумени електроди, LCD дисплей, Гумени Eлектроди, Pегулируеми

 

ИДЕАЛНИЯТ КОРЕКТОР на поведението на кучетата

  Кучето е най-добрият приятел на човека. То е и винаги ще бъде до вас, винаги готово да ви накара да се чувствате по-обичани и щастливи. Но понякога поведението му (лай, дъвчене, бягство или дори нападения) не може да остане незабелязано. Оставете нашийника за обучение на кучета StartONTeam™ за да ви помогне да коригирате лошото поведение на кучето си и да изградите красива и здрава връзка.

   

  СИЛИКОНОВИ КАПАЧКИ ЗА ЗЪБИ - За фиксирана проводяща защита

   Тренировъчният пакет StartONTeam™ е оборудван с първокласни неразглобяеми силиконови защитни покрития на накрайниците на приемника, което го прави много безопасен за употреба, тъй като те няма да наранят кожата на вашия приятел по време на тренировка.

   РЕГУЛИРУЕМА ВРАТА - Подходящо за всяка порода кучета.

    Електрическият нашийник StartONTeam™ има регулируем колан с дължина между 20 и 60 см, което го прави подходящ за широк спектър от породи кучета, като е подходящ както за малки, така и за големи и здрави кучета.

     

    ВОДОУСТОЙЧИВ ПРИЕМНИК - Нищо не ви спира

     Приемникът е водоустойчив (IPX7 - водоустойчив), което дава възможност за трениране и носене на нашийника, дори когато сте във вода или в дъждовно време.

     3 РЕЖИМА НА КОРЕКЦИЯ

       • МОДУЛ BIP

      IВ зависимост от нуждите си, като начало можете да изберете обикновена корекция (BIP) - звуков сигнал от приемника, който означава, че ако не спре да прави това, което прави, ще последва нещо по-неприятно. Просто изберете звуковия бутон "BEEP" на дистанционното управление, което сте получили в пакета.

       • ВИБРАЦИОНЕН МОДУЛ

      За случаите, когато обикновеният звуков сигнал не е достатъчен, създателите на електрическото креватче StartONTeam™ смятат, че вашият приятел може да се нуждае от по-силна корекция, от вибрация, която да го изплаши, когато прави или възнамерява да направи нещо нередно. Просто изберете бутона "Вибрация" на дистанционното управление.

       

       • ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОДУЛ НА КУПЛУНГА

      В случаите на форсмажорни обстоятелства, когато приятелят ви се забърква в неприятности, когато не трябва, имате възможност да му приложите електрошок с ниска интензивност, за да го спрете да прави това, което прави, и да му кажете, че пътят, който е избрал, не е добър и трябва да преразгледа поведението си. Със сигурност не във всички случаи това лечение е необходимо, но е добре да го имате под ръка, в случай че се случи нещо неочаквано. Тя има и 5 степени на интензивност, за да кажете на приятеля си кой е шефът, като същевременно му обясните, че може да пострада, ако продължи. За да активирате този режим, просто изберете бутона "Вибрации" на дистанционното управление. Нивото на интензивност ще се регулира по същия начин от бутоните "+" и "-" на дистанционното управление.

      Всичко това прави електрическия нашийник за кучета StartONTeam™ идеалното решение за всички ваши нужди, свързани с обучението на кучета.

      SI ASTA NU E TOT!

      • Допълнително разстояние

      Електрическият нашийник StartONTeam™ е особено полезен в случаите, когато кучето ви бяга от вас. Нашето дистанционно управление има много голям обхват на действие - около 330 метра в райони с бариери (къщи, огради, градини и др.) и около 550 метра в открити райони (паркове, поля, ниви, пътища и др.).

      • По-дълъг живот на батерията

      Накрая се оказа, че общото време за зареждане на дистанционното управление е около 2-3 часа с работно време до 25 дни (в зависимост от това колко дълго се използва) и може да бъде в покой в продължение на 90 дни, докато батериите на приемника могат да бъдат в покой до 15 дни, имат работно време от 7 до 10 дни, а времето за зареждане е същото - около 2-3 часа.

      Предлага се с USB кабел за зареждане. И приемникът, и дистанционното управление са акумулаторни и могат лесно да се зареждат чрез адаптер за захранване, захранваща банка или лаптоп. Обикновено се зареждат напълно за 3 часа. Забележка: Захранващият адаптер не е включен в опаковката, но препоръчваме да се зарежда с адаптер за бързо зареждане.

      • Режим на двоен приемник

      Производителите на електрическите нашийници StartONTeam™ са помислили за всичко. Затова са измислили сценарий, при който притежавате два домашни любимеца. В този случай нашийниците могат да бъдат свързани към 2 приемника, а на дистанционното управление, което получавате, има бутон за избор на канала на приемника. Изберете 1 или 2 в зависимост от това с кой приемник искате да работите.

      В зависимост от вашите предпочитания електрическият нашийник StartONTeam™ се предлага в 3 цвята:

       

       

       

       

       

       

       

       

      ЧЕРНО

       

      ЧЕРВЕНО

       

      ПОРТОКАЛИУ

      Купете електрическия нашийник StartONTeam™ и не само ще имате пълен контрол над приятеля си, но и ще получите подарък ултразвукова свирка за обучение, така необходима понякога, за да превключите на режим "MUT" на блока или къщата на съседите. Просто трябва да намерите честотата, на която реагира кучето на съседите, и да я използвате, без никой да разбере.

      Спецификации:

       - 3 режима на обучение на кучета - звуков сигнал, вибрация и шок.

       - Фиксиран и сигурен силиконов контактен накрайник.

       - Обхват на управление до 550 м.

       - Лесно зареждане и дълъг живот на батерията.

       - IPX7 водоустойчив приемник.

       - Регулируема каишка за 20-60 см.

       Препоръки на StartONTeam™

         • Степента на интензивност е от 0 до 5. Задайте ниво 0, за да избегнете удар по погрешка.
         • Дистанционното управление не е водоустойчиво! Не го поставяйте във вода и го пазете от дъжд и влага!
         • Проверявайте всеки път, когато поставяте електрическия нашийник, дали портът за зареждане на приемника е запечатан, за да избегнете неудобства за потребителя.
         • Преди да използвате електрическия нашийник StartONTeam™ по време на обучение, научете кучето си да чува името си и след това използвайте един от бутоните за вибрация или електрошок. След няколко дни идентични упражнения кучето ви ще знае, че след като чуе името си, ще последва корекция, ако не спре да прави това, което прави.
         • Наблюдавайте реакцията на кучето си на всяка команда и приложена корекция.
         • Най-добре е да повтаряте командите, а когато реагира положително, не забравяйте да го наградите, защото той, както и всички останали, заслужава малко внимание.

        Електрод със силициева изолация

        Лесно зареждане

        Двойна конфигурация за сигурност

        Дълъг живот на батерията

        Дълъг обхват

        100% водоустойчивост IPX7

        Стъпка 1

        Прекарайте найлоновата лента през приемника.

        Стъпка 2

        Прекарайте найлоновата лента през катарамата с три плъзгача.

        Стъпка 3

        Прекарайте найлоновата лента през страничната катарама за освобождаване.

        Стъпка 4

        Прекарайте отново излишния найлонов колан през ключалката с три плъзгача.


        Функции:

        - 3 режима на обучение на кучета, звуков сигнал, вибрации и шок.

        - Фиксиран и сигурен силиконов контактен накрайник.

        - Обхват на управление до 550м.

        - Лесен за зареждане и дълъг живот на батерията.

        - Пр.
        Certificat de Garantie: Изтегляне на гаранционен сертификат.

        Подобни продукти

        В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.