• марка: Luxedenar
  • Продадено и доставено от: LUXEDENAR
  • Бърза доставка
95 16 лв
Разпродаден
Описание

       Дифузерът за ароматерапия LuxeDenar® с етерично масло е бижу на релаксация и изтънченост. Това преносимо устройство е идеално за създаване на вашето лично пространство, за да се отпуснете, където и да сте.

 

  1. С впечатляващите 120 часа живот на батерията, този дифузьор ще ви обгърне в любимите ви аромати за дълги периоди от време, без да се притеснявате, че постоянно ще се налага да го зареждате. С 2600mAh батерия можете да се насладите на предимствата на ароматерапията навсякъде, независимо дали сте у дома, в офиса или в движение.

  2. Елегантният и модерен дизайн на този високоговорител се допълва от USB-C свързаност, която гарантира, че можете да го зареждате лесно и бързо по всяко време.

  3. С щедър капацитет на етеричното масло от 5-20 мл, можете да изберете любимите си аромати и да създадете релаксираща и приятна атмосфера във всяка стая. Независимо дали искате да се отпуснете след дълъг ден или да създадете спокойна атмосфера за медитация, този дифузьор за ароматерапия LuxeDenar® с етерично масло ще изпълни всичките ви желания.

  4. Дифузерът за ароматерапия LuxeDenar® с етерично масло е стилен и преносим спътник, който да ви обгърне в атмосфера на релаксация и благополучие. С луксозен дизайн и усъвършенствана технология, този високоговорител е перфектен аксесоар за превръщане на всяко пространство в светилище на спокойствието.

  5. С впечатляваща автономност от 120 часа, този високоговорител лесно ще ви придружава при дълги пътувания или релаксиращи моменти у дома. Батерията от 2600mAh осигурява последователна и надеждна работа, а зареждането се извършва бързо и удобно с USB C порта, за да се гарантира, че винаги имате на разположение приятен аромат.

      С променлив капацитет на етеричното масло, вариращ от 5 до 20 мл, можете да персонализирате интензивността и продължителността на дифузера, така че да можете да се насладите на любимия си аромат по начина, който е идеален за вас. Независимо дали искате да се отпуснете, да се концентрирате или да създадете приятна атмосфера във всяко пространство, дифузерът LuxeDenar® с етерично масло ще ви съпътства всеки момент с елегантност и изтънченост.


Парфюмът:: Черен.
Съдържание На Пакета:: 1 дифузер за аромат, 1 адаптер за захранване, 1 ръководство.
Тегло:: 300 g.
Цвят:: Сребрист.
опаковане:: Картон.
Тип На Продукта:: Арома дифузьор.
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.