Комплект за фондю Carl Schmidt Sohn-Alpen, емайлиран чугун, 21x8 см, червен

SKU: 5670471
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 26 Юли - 30 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
135 58 лв
Описание

Комплектът Fondue Alpen Red е елегантен и функционален кухненски комплект, предназначен да ви позволи да приготвяте и сервирате вкусни фондю ястия. Ето подробно описание на този набор:

Материал и конструкция: Комплектът Fondue Alpen Blue е изработен от висококачествен емайлиран чугун, който осигурява равномерно разпределение на топлината и устойчивост на корозия. Тази солидна конструкция позволява поддържането на постоянна температура за приготвяне на фондю.

Размери: Комплектът е с диаметър 21 см, което осигурява достатъчно място за приготвяне и сервиране на фондю за няколко души. Размерите са идеални за поставяне на маса или котлон за готвене.

Тегло: С тегло 4,8 кг, този комплект е стабилен и здрав, което гарантира, че няма да се преобърне лесно по време на употреба.

Дизайн и цвят: Комплектът Fondue Alpen Blue има класически и привлекателен дизайн с емайлиран завършек в красив нюанс на синьото. Този цвят придава елегантен и изискан вид на всяка маса.

Компоненти: Комплектът включва купа за топене на сирене или шоколад, регулируема горелка със стойка, 6 вилици за фондю и метален държач. Този пълен комплект ви позволява да приготвяте и сервирате различни видове фондю, от фондю със сирена до шоколадово фондю.

Използвам: Комплектът Fondue Alpen Blue е идеален за забавна вечер със семейство или приятели. Можете да приготвите различни видове фондю, предлагайки кулинарно преживяване, изпълнено с вкус и социално взаимодействие.

Поддръжка: Емайлираният чугун е лесен за почистване и поддръжка. Просто трябва да се измие с топла вода и сапун след употреба.


Материал: Желязо.
Цвят: Червен.
Тип продукт: Baston telescopic.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn започва производството на саби през 1829 г. До 1830 г. производството е достигало до 2000 меча на седмица и е наемало повече от 100 ковачи, шлайфачи и работници. Тъй като Германия, която бързо се превръща в горещо легло за производство на индустриални инструменти, Карл Шмид Зон също започва да произвежда ножове, прибори за хранене, остриета за бръснене, ножици и джобни ножове от 1869 г. Тъй като търсенето на ножове в чужбина нараства, Карл Шмид Сон започва да увеличава производството на ножове и по-малко ножици и самобръсначки. Още в началото на века по-голямата част от ножовете на Carl Schmidt Sohn са били изнесени в цяла Европа. Оттогава Carl Schmidt Sohn е известен с високите си постижения в производството на висококачествени ножове и прибори за хранене, базирани на дългогодишната производствена история в град Золинген. Днес Золинген остава центърът на ножовете в Германия, където се произвеждат около 90% от немските ножове. Още през 1928 г. известните продуктови линии като "Continental", "Solingia" или "La Casita" се продават в цяла Европа с голям успех. 1829 е посветен на разработването и производството на ножове повече от 180 години и непрекъснато подобрява комбинацията от форма с функция.
Този уебсайт използва бисквитки.