Нож Garmisch santoku, кована стомана, острие 16см

  • Бърза доставка
27 12 лв
27 12 лв
  • Време за доставка: между 16 Октомври - 18 Октомври
  • Отваряне на колета при доставка
  • марка: Carl Schmidt Sohn
  • Продадено и доставено от: Krasino SRL
Описание

Ножът Santoku Garmicsh е универсален и модерен кухненски инструмент, подходящ за различни кухненски задачи. Подходящ е както за любители, така и за професионални готвачи.

Тип нож: Santoku е традиционен японски нож, известен със своята гъвкавост в кухнята. Използва се за рязане, нарязване и нарязване на различни храни като зеленчуци, месо и риба.

Материал на острието: Острието на ножа е изработено от висококачествена неръждаема стомана, което го прави устойчив на корозия и осигурява дълготрайност.

Размер на острието: Острието на ножа Santoku Garmicsh е дълго 18 см. Този размер прави ножа подходящ за различни задачи в кухнята.

Ергономична дръжка: Ножът е с ергономична дръжка, изработена от бял ебонит. Този материал осигурява удобен и сигурен захват, а ергономичният дизайн осигурява на потребителя по-удобно и безопасно рязане.

Черно острие с незалепващо покритие: Острието на ножа е покрито с незалепващ слой от черен цвят. Това предотвратява залепването на храната към острието, което улеснява рязането и поддържането на ножа чист.


Материал: Инокс.
Цвят: Бял.
Цвят: Сребрист.
Тип продукт: Нож.
Тип нож: Santoku.

Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn започва производството на саби през 1829 г. До 1830 г. производството е достигало до 2000 меча на седмица и е наемало повече от 100 ковачи, шлайфачи и работници. Тъй като Германия, която бързо се превръща в горещо легло за производство на индустриални инструменти, Карл Шмид Зон също започва да произвежда ножове, прибори за хранене, остриета за бръснене, ножици и джобни ножове от 1869 г. Тъй като търсенето на ножове в чужбина нараства, Карл Шмид Сон започва да увеличава производството на ножове и по-малко ножици и самобръсначки. Още в началото на века по-голямата част от ножовете на Carl Schmidt Sohn са били изнесени в цяла Европа. Оттогава Carl Schmidt Sohn е известен с високите си постижения в производството на висококачествени ножове и прибори за хранене, базирани на дългогодишната производствена история в град Золинген. Днес Золинген остава центърът на ножовете в Германия, където се произвеждат около 90% от немските ножове. Още през 1928 г. известните продуктови линии като "Continental", "Solingia" или "La Casita" се продават в цяла Европа с голям успех. 1829 е посветен на разработването и производството на ножове повече от 180 години и непрекъснато подобрява комбинацията от форма с функция.
Този уебсайт използва бисквитки.