Комплект от 4 електрически глави за отстраняване на калус, 2 фини абразивни и 2 груби черни, за напукани пети и суха или мъртва

SKU: 5694566
  • марка: StartONTeam
  • Продадено и доставено от: StartONTeam
  • Бърза доставка
14 48 лв 14 93 лв (-3%) ?
Разпродаден
Описание

Комплект от 4 глави за електрически уред за премахване на мазоли на краката StartONTeam, 2 фини абразивни и 2 груби черни, за напукани мазоли и суха или мъртва кожа


√ Пакетът включва: комплект от 2 груби черни и 2 фини сиви ролки

√ Точно толкова добър, колкото и оригиналния: напълнете и заменете съществуващите износени ролки, които работят точно толкова добре, колкото и оригиналните.

√ Специално проектирана ролка: Специално проектирана, за да поддържа формата на петата ви дори при най-твърдите и упорити мазоли, Reduce aspectul tocurilor crăpate, potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

√ Ефективна ролка: Лесно и бързо отстранява твърдата кожа и оставя краката ви гладки.

√ Ако не сте доволни, 100% гаранция за връщане на парите, без да задавате въпроси.

• 4 бр. резервни ролки, съвместими с електрическия уред за премахване на мазоли на краката StartONTeam (2 груби черни и 2 фини сиви)
Спецификации
Тежест: 0,200 Kg
Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.