• Бърза доставка
37 29 лв 47 56 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Специален калъф за транспорт и съхранение за електрическа четка за зъби Philips Sonicare

  • Материал: пластмаса
  • Размер на тока: 21.5 x 7 x 3.5 cm
  • Цвят: черен


Спецификации
Тежест: 0,300 Kg
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Philips
Philips революционира осветителните системи от над 125 години, превръщайки светлината в много повече от обикновена верига. Пионери в електрическото осветление, Philips непрекъснато развиват нови технологии, винаги адаптирани към нуждите и ресурсите на съвременното общество. Марката се адресира както към впечатляващите сгради, така и към градовете или най-малките апартаменти, предлагайки ефективни решения за всеки тип потребител и непрестанно работейки върху намаляването на влиянието на изразходването на енергия върху околната среда. Светлините Philips предлагат от повече от един век комфорт, безопасност и приятно преживяване, а посвещението и страстта, които се откриват във всеки продукт, им осигуряват лидерската позиция на пазара в тази област.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.