• Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Юли - 25 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
51 59 лв 54 30 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Description:

Това е комплект ножове с модерен и елегантен външен вид. Той е подходящ за любители готвачи или за тези, които искат да имат под ръка кухненски инструменти у дома.

Комплектът ножове Blue Edition е от 6 части и съдържа:

Кухненски нож: това е универсален нож, подходящ за рязане, нарязване и нарязване на различни храни. Острието му е с дължина приблизително 20 cm.

Нож за хляб: този нож има назъбено острие, идеално за нарязване на хрупкав хляб, без да го разкъсва. Дължината на острието е приблизително 20 cm.

Универсален нож: това е малък нож, идеален за рязане на зеленчуци и плодове на малки парчета и за почистване на кората. Дължината на острието му е приблизително 9 cm.

Нож за месо: този нож има остро и гъвкаво острие, идеално за рязане на месо на тънки филийки. Дължината на острието му е приблизително 20 cm.

Нож за зеленчуци: този малък, остър нож е идеален за белене на плодове и зеленчуци. Дължината на острието е приблизително 7 cm.

Всички ножове в този комплект са покрити с незалепващо покритие, което предотвратява залепването на храната и улеснява почистването. Комплектът се предлага с акрилна поставка, която ви позволява да държите ножовете под ръка и на сигурно място.


Материал: Инокс.
Материал: Силикон.
Цвят: Многоцветен.
Тип продукт: Комплект ножове.

Material:
Instructions:
Set:
Материал: Инокс.
Материал: Силикон.
Цвят: Многоцветен.
Тип продукт: Комплект ножове.
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.