ETA Fenite Exclusive 9319 90000 сешоар, 1400 W, LCD, йонизация, цифров TURBO бустер мотор, OPTI-HEAT CONTROL интелигентна технол

SKU: 5727938
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 30 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
190 23 лв 281 01 лв Препоръчителна цена ?
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание

TURBO BOOSTER DIGITAL високоскоростен двигател с дълъг експлоатационен живот и отлична производителност (110 000 об/мин) 
Много леки: 340 г
Интелигентен контрол на температурата с технологията OPTI-HEAT CONTROL
Йонизационна функция
Самопочистваща се система SELF CLEAN
LCD екран
3 температурни стъпки + студен въздух
3 скорости на въздушния поток
3 приставки: 2 x 360° ротационен концентратор и дифузьор
Лесна система за монтаж на магнитно закрепване
Консумация на енергия 1400 W
Система за защита от прегряване
Обявено ниво на акустична мощност 70 dB(A) re 1pW
Дължина на захранващия кабел 2 м
Защитна чанта за съхранение и пътуване

Добре дошли в революцията на сушенето на коса
Качествената грижа за косата е ключът към нейното здраве и красота. В допълнение към качествените продукти за пране е важно да се обърне внимание на сушенето и стилизирането. С ETA Fenite Exclusive от елегантната колекция Black Edition можете да се поглезите с качествената грижа, която косата ви наистина заслужава.

Интелигентната технология OPTI-HEAT CONTROL адаптира температурата към нуждите на косата ви и я регулира така, че да не се повреди. В допълнение, йонизационната функция помага да се запази естественият блясък.

Можете да регулирате температурата и скоростта на въздушния поток според вашия тип коса. Устройството е подходящо независимо дали имате права или вълнообразна коса, фини кичури или дълга и гъста коса. Сушилнята ви дава 3 нива на настройка на температурата + хладен въздух за фиксиране на прическата и 3 скорости на въздушния поток. Освен това всичко се показва на LCD дисплея много ясно.

Стил и елегантност без усилие
Вероятно вече очаквате с нетърпение да изсушите косата си със сушилнята ETA Fenite Exclusive. Високоскоростният дигитален мотор TURBO BOOSTER ще ви зарадва и удиви с до 110 000 оборота в минута. Можете да получите желаната прическа само за няколко минути.

Устройството пасва идеално в ръката ви и е много леко, тежи само 340 грама. В пакета ще намерите 3 приставки – два въздушни концентратора и дифузьор. Благодарение на лесната магнитна система за закрепване можете да ги смените само с едно кликване.

Безопасност при употреба и лесна поддръжка
Защитата от прегряване ви дава безопасност по време на употреба. Поддържането на сешоара е толкова лесно, колкото и използването му. С ФУНКЦИЯТА SELF CLEAN обратният въздушен поток ще помогне за отстраняването на натрупания прах и мръсотия.

Захранващият кабел е дълъг 2 м и освен 3-те приставки ще намерите в опаковката и практична чанта за пътуване.


Височина (см): 29.
Ширина (см): 9.
Дължина (см): 26.2.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,340 Kg
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Acest site utilizează cookie-uri.