• Бърза доставка
61 60 лв
Разпродаден
Описание

Опит в трансформирането на къдриците ви с Curl Defining Spray – иновативен продукт, който подобрява рутинната грижа за косата. Внимателно изработен, този спрей съдържа внимателно подбрани натурални съставки, за да осигури цялостно решение за грижа за къдриците.

Прилагайки този спрей, ще откриете как вашите къдрици са гладки. стават по-видими, дефинирани и по-ярки. Усъвършенстваната му формула не спира дотук, спреят прониква в косата, възстановява структурата и придава завидна здравина и еластичност. Възстановяващият ефект е видим за кратко време, като ви дава здрав вид и ревитализирана коса.

Това, което прави този спрей наистина специален, е уникалната комбинация от подчертаващи къдрици и възстановяващи свойства. Вече не е нужно да избирате между подчертаването на естествената красота на къдриците си или полагането на дълбоки грижи за тях. Спреят за дефиниране на къдрици ви дава и двете предимства в един продукт, като ви носи цялостно и ефективно решение за вашата коса.

Не пропускайте възможността напълно да преобразите начина, по който се грижите за косата си.

Начин на употреба:

  1. Разклатете бутилката и напръскайте внимателно върху суха коса.
  2. Масажирайте с ръце, за да съживите меките къдрици.
  3. Може да се пръска върху ръцете ви, след което можете да масажирате косата си, за да предефинирате къдриците.
  4. Изчакайте да изсъхне от само себе си.
  5. Готов!

 

БЕЛЕЖКА: Да се съхранява на място, недостъпно за деца, за да се избегне случайно поглъщане; ако продуктът случайно попадне в очите ви, изплакнете незабавно; Ако се чувствате неудобно по време на употреба, моля, спрете да го използвате!


Спецификации
Размер 100 мл
Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.