Коригиращ серум за тъмни петна, Advanced Formula, Envisha, 30ml

SKU: 5729891
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
52 44 лв
Описание

Представяме новото масло за коригиране на пигментационни петна, основен съюзник по пътя ви към безупречна кожа. Иновативната му формула не само покрива пигментните петна, но и работи в дълбочина, за да ги третира и избледнява с течение на времето.

Това коригиращо масло предефинира грима, осигурявайки лека текстура и равномерно приложение. Пигментационните петна получават защитен слой и лечение едновременно, така че можете да се насладите на перфектен тен без компромиси.

Богато на ключови съставки като антиоксидантни витамини, това масло не само крие несъвършенства, но и поддържа здравето на кожата ви. Всяка капка действа като нежно лечение, като помага за изравняване на тонуса на кожата и възстановяване на здравия външен вид.

Превърнете рутината си за грим в грижа за кожата с Dark Spot Corrector Oil. Всяко приложение се превръща в изявление за естествена красота и дълбока грижа. Количеството е ограничено, така че не забравяйте да получите това коригиращо масло, за да добавите допълнителен блясък и еднородност на кожата си. Вземете този продукт сега и изпитайте силата на автентичната красота!

Начин на употреба:

  1. Разклатете добре бутилката преди употреба и нанесете малко количество върху желаната област.
  2. Масажирайте с върховете на пръстите си, докато маслото се абсорбира напълно в тялото.
  3. Постоянно използвайте продукта за желаните резултати.

ЗАБЕЛЕЖКА: Само за външна употреба! Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Спрете да използвате продукта, ако се появи дискомфорт и дразнене!

Подобни продукти
Спецификации
Размер 30 мл
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Този уебсайт използва бисквитки.