Горещ противовъзпалителен серум за мускулни болки, Envisha, 50ml

SKU: 5729893
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 17 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
53 51 лв
Описание

Нашият обезболяващ серум е специално формулиран за облекчаване на дискомфорта със своята уникална комбинация от съставки. Само с няколко капки ще изпитате усещане за затопляне, което прониква дълбоко в мускулите и ставите, осигурявайки бързо действащо облекчение. Кажете сбогом на онези заядливи болки, които пречат на ежедневните ви дейности и прегърнете живот без дискомфорт.

Тази течност е не само ефективна, но и удобна за използване. Компактната му бутилка позволява лесно нанасяне, което го прави идеален за облекчение в движение. Просто нанесете малко количество върху засегнатата област и оставете горещата течност да работи магията си. Усещането за затопляне ще помогне за увеличаване на кръвообращението, намаляване на възпалението и отпускане на напрегнатите мускули, като ви дава облекчението, което заслужавате.

Не позволявайте на болката да ви дърпа назад. Опитайте нашия горещ серум за облекчаване на болката днес и изпитайте разликата, която може да направи в живота ви. Кажете сбогом на дискомфорта и приветствайте активния, безболезнен начин на живот.

Начин на употреба:

  1. За деца +2 години и възрастни не използвайте повече от 3-4 пъти на ден на желаната област.
  2. За деца под 2-годишна възраст се консултирайте с лекар.

ЗАБЕЛЕЖКА: Само за външна употреба! Използвайте според инструкциите. Да не се използва от бременни лица. Ако се появят неприятни прояви, свържете се с Вашия лекар или фармацевт.

Подобни продукти
Спецификации
Размер 50мл
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Този уебсайт използва бисквитки.