Комплект Mercaton®, 12 бр. LED соларна лампа, соларен панел, сферична форма, студено бяло, Ø 10 см

SKU: 5770932
  • Бърза доставка
109 00 лв 141 70 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Комплект от 12 бр. LED соларна лампа, Слънчев панел, Сферична форма, Студено бял, Ø 10 см

Открийте магията на вечерите на открито с 12pcs Spherical LED Solar Lamps Set, лесно за инсталиране и екологично решение за деликатно осветление на вашата градина.
С многобройни предимства и атрактивен дизайн, този комплект слънчеви лампи добавя елемент на елегантност и комфорт към вашето външно пространство.

Предимства на комплекта от 12pcs слънчеви LED лампи:

1. Не се изисква окабеляване: Комплектът слънчеви лампи елиминира необходимостта от инсталиране на кабели, като ви дава просто и безпроблемно решение за осветяване на вашата градина. Бърз и лесен монтаж за незабавен визуален ефект.

2. Устойчивост на дъжд: С дъждоустойчив корпус и IP44 степен на защита, тези слънчеви лампи могат да издържат на променящите се метеорологични условия, осигурявайки стабилна функционалност и дългосрочна издръжливост.

3. Автоматично осветление привечер: Оборудвани със светлинни сензори, лампите автоматично се включват привечер, осигурявайки приятен декор и фино осветление за вашата градина. Това добавя не само комфорт, но и енергийна ефективност.

4. Слънчеви акумулаторни батерии: Комплектът слънчеви лампи интегрира акумулаторни батерии на слънце, осигурявайки дълга издръжливост и надеждна работа. Тази екологична функция помага за намаляване на въздействието върху околната среда.

Технически характеристики:

- Брой светодиоди: 1
- LED цвят: студено бял
- Слънчев панел: 2V, 20mA
- Захранване: 1 x 1.2V, Ni-MH батерия
- Капацитет на батерията: 40mAh
- Размер на обхвата: Ø 10 см
- Време за зареждане: 6 до 8 часа
- Време за работа: Макс. 6 часа
- Общ размер: 340 x 120 x 120 mm
- Материал: Пластмаса
- Индекс на защита: IP44
- Тегло: ~ 73 г

С комплекта 12pcs слънчеви LED лампи превърнете градината си в приказно пространство.
Ефективно, безпроблемно осветление и уважение към околната среда - тези слънчеви лампи внасят допълнителен чар и функционалност във вашата външна среда.


Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.