Комплект Mercaton®, 12 бр. LED метална лампа със слънчево зареждане, модел Mosaic, водоустойчив, 6 x 22, топло бяло

SKU: 5770935
  • Бърза доставка
198 37 лв 257 87 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
Описание

Комплект от 12 бр. LED метална лампа със соларно зареждане, мозайка модел, Водоустойчива, 6 х 22, Топло бяла

Предимства на комплекта от 12 бр. LED метална лампа със слънчево зареждане, мозаечен модел, водоустойчив, 6 x 22, топло бял:

1. Магически мозаечен ефект: Мозаечният модел на тези лампи предлага наистина магическа гледка, тъй като потъмнява, внасяйки елемент на елегантност и изтънченост във вашето външно пространство. Всяка лампа се превръща в малко произведение на яркото изкуство, превръщайки околната среда в приятен визуален спектакъл.

2. Декоративен дизайн на мозайка: Осветената страна на всяка лампа е красиво украсена с мозаечен модел, добавяйки артистичен и изтънчен вид. Тази функция прави тези лампи не само функционални източници на светлина, но и изключителни декоративни елементи.

3. Автоматично осветяване привечер и изключване при изгрев: С автоматично осветление привечер и изключване при изгрев слънце, лампите осигуряват ефективно и безпроблемно осветление. Тази функционалност помага за пестене на енергия и поддържане на приятелска среда.

4. Водоустойчив: Водоустойчивият корпус гарантира, че лампите остават функционални и издръжливи при всякакви метеорологични условия, включително дъжд или влага.

5. Устойчивост и енергийна ефективност: Комплектът използва слънчеви клетки за преобразуване на слънчевата енергия в електричество, което след това се съхранява в акумулаторни батерии. Този екологичен подход допринася за издръжливостта и енергийната ефективност на лампите.

6. Лесен за използване с превключвател за включване / изключване: Оборудвани с превключвател за включване / изключване, лампите са лесни за управление, което ви позволява да ги изключите или включите по желание.

Технически характеристики:

- Източник на светлина: LED
- Брой светодиоди: 1
- LED цвят: топло бяло
- Слънчев панел: 40 x 40 mm, 2V, 20mA
- Захранване: 1 x 1.2V AAA батерия
- Капацитет на батерията: 600mAh
- Време за зареждане: 8 часа
- Време за работа: 6 - 8 часа
- Материал: пластмаса, неръждаема стомана
- Цвят: Черен
- Размер на лампата (+ кол): 6 х 22 см
- Тегло: ~220 г

С 12pcs слънчево зареждане LED метална лампа комплект, мозайка модел, добави елегантност и иновативна светлина към вашата градина или тераса.
Тези лампи представляват не само източници на осветление, но и изискани декоративни елементи, предлагащи приятна среда и атрактивен дизайн във вашето външно пространство.


Спецификации
Тежест: 2.7 Kg
Продукти от същия доставчик

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.