Емайлирана чаша, емайлирана, 700 мл, 10 см, червена

SKU: 6234528
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Юли - 25 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
13 86 лв
Описание

Представяме ви перфектния продукт, който да направи дните ви по-цветни и пълни с енергия: 700 мл, 10 см, червена емайлирана чаша!

Тази чаша е идеалният аксесоар, за да се насладите на любимата си напитка. С атрактивен дизайн и вместимост от 700 мл, тази универсална чаша е незаменима за всички любители на топлите напитки!

Основни характеристики:

  • Висококачествен емайл: Нашата чаша е покрита с емайлов слой, който й придава повишена здравина и защита срещу надраскване. По този начин можете да сте сигурни, че ще продължи с течение на времето.
  • Щедър капацитет: С капацитет от 700 мл, можете да се насладите на любимите си напитки в големи количества. Той е идеален за мързеливи сутрини или вечери, прекарани в компанията на приятели.
  • Подходящ за дейности на открито: Благодарение на емайлирания материал, тази чаша е изключително устойчива на удари и температурни крайности. Можете да вземете чашата си с вас на пътувания, къмпинг или друга дейност на открито, без да се притеснявате, че ще се влоши.
  • Лесен за почистване: Можете да измиете чашата със сапун и вода или да я поставите в съдомиялната машина за по-бързо и лесно почистване.
  • Перфектен като подарък: Ако искате да направите цветен подарък на някого, когото обичате, нашата чаша е идеалният избор. Това определено ще донесе усмивка на лицето на любимия човек.

Инструкции за почистване:

  1. Измийте чашата с топла вода и сапун след всяка употреба.
  2. Внимавайте да не използвате абразивни гъби или агресивни почистващи разтвори, тъй като те могат да повредят емайла на чашата.

Нашата червена емайлирана чаша е универсален и практичен продукт за всеки, който иска да се наслади на любимата си напитка. Независимо дали сте любител на кафето, чая или горещия шоколад, тази чаша ще ви даде уникално и радостно преживяване.

Не чакайте повече! Изберете емайлираната чаша от 700 мл и се насладете на миговете си на релакс по колоритен начин! Поръчайте сега и добавяйте капка щастие всеки ден!


Цвят: червен.
Тип продукт: Купа.
Материал: желязо.
Съдържание На Пакета: 1 х бастун.
Височина: 10 cm.
Широчина: 11 cm.
Дължина: 13,3 см.
Тегло: 0,20 кг.
Тип: с дръжка.
Инструкции За Употреба: съвместима съдомиялна машина.
Капацитет: 0.70 л.
Диаметър: 11 cm.
Предназначен За: битова употреба.
Адаптиран за: битова употреба.
Размери: 11x10x13.3 см.
Предупреждение: Работете с повишено внимание.
Предупреждение: Не използвайте директно върху пламъка.
Предупреждение: Не поставяйте в микровълновата.
Поддръжка: измийте ръчно с влажна кърпа.
Съвет: избягвайте измиване с абразивни материали.
Функции: устойчиви на удар.
Подобни продукти
Спецификации
Размери: Диаметър 11 см
Тежест: 0,205 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.