Комплект кутии за храна, Мая, пластмасови, кръгли, прозрачни, различни размери, 4бр / комплект

SKU: 6234546
 • Бърза доставка
 • 3 броя остават
Доставка:
 • Време за доставка: между 23 Май - 27 Май
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
17 84 лв
Описание

Представяме ви Maya Food Box Set – идеалното решение да организирате кухнята си и да запазите храната си свежа и подредена.

Изработени от издръжлива и прозрачна пластмаса, тези кутии са проектирани да отговарят на ежедневните ви нужди за съхранение на храна.

С практичен и кръгъл дизайн, тези кутии са идеални за запазване както на здравословни закуски, така и на остатъци за ефективна повторна употреба в други рецепти. С различни размери и капацитет за съхранение, нашият набор от кутии Maya е идеалният партньор, който да улесни живота ви в кухнята и да направи вашето хранене по-организирано и приятно.

Основни характеристики:

 • Издръжлив материал: Изработени от издръжлива пластмаса, тези кутии за храна на маите са проектирани да издържат на ежедневна употреба и да осигуряват безопасно съхранение на храната.
 • Прозрачен дизайн: С прозрачния си дизайн тези кутии ви помагат да виждате съдържанието, без да се налага да го отваряте, спестявайки време и улеснявайки живота ви.
 • Различни размери: Комплектът включва четири кутии с различни размери, подходящи за различни видове храна и складови нужди.
 • Кръгли и компактни: Кръглата форма на тези кутии не само изглежда добре, но и спестява място в хладилника или шкафовете.
 • Продукти в Румъния: Бъдете горди с покупката си, тъй като тези кутии за храна на маите се произвеждат на местно ниво, подкрепяйки местната икономика.
 • Екологични: Изработени от рециклируема пластмаса, кутиите на маите са устойчив вариант за запазване на храната и намаляване на пластмасовите отпадъци.

С нашия комплект кутии за храна Maya ще бъдете подготвени за всеки момент от деня, независимо дали става въпрос за бърз обяд на работното място или училищния пакет на детето ви. Компактни и лесни за транспортиране, тези кутии са идеалното решение да приготвите любимите си закуски и да ги запазите свежи до момента на сервиране.

Нашият комплект кутии за храна Maya ви дава гъвкавостта и сигурността, с които трябва да се сблъсквате всеки ден по прост и ефективен начин.

Инструкции за почистване:

 • Измийте кутиите и капаците с топла вода и мек сапун.
 • Можете да използвате четка за чинии или мека гъба, за да почистите внимателно.
 • Изплакнете ги обилно и ги оставете да изсъхнат напълно, преди да ги използвате отново.

Когато става въпрос за съхранение на храна в пластмасови кутии, е важно да се спазват някои хигиенни правила и да се имат предвид някои съвети, за да се гарантира свежестта и безопасността на храната:

 • Почистете кутиите преди употреба: Внимателно измийте кутиите и капаците с топла вода и мек сапун, преди да ги използвате за съхранение на храна. Уверете се, че те са напълно сухи, преди да добавите храна.
 • Избягвайте да съхранявате горещи храни: Не поставяйте гореща храна в пластмасови кутии, тъй като те могат да повредят материала и да повлияят на качеството на кутията. Оставете ги да се охладят до стайна температура, преди да ги съхранявате.
 • Избягвайте киселинни храни: Киселинните храни, като домати или цитрусови плодове, могат да повредят пластмасата с течение на времето. Препоръчва се използването на стъклени или керамични кутии за съхранение на тези храни.
 • Кутии за етикети: За да знаете винаги какво има в тях, използвайте етикети или маркери за храна, за да маркирате съдържанието и датата на съхранение на храната.
 • Съхранявайте правилно: За да запазите храната свежа, съхранявайте кутиите в хладилника за храни, които се нуждаят от охлаждане и в шкафове за тези, които могат да се съхраняват при стайна температура.
 • Използвайте кутиите отговорно: Избягвайте да използвате пластмасови кутии за съхранение на храна в микровълнова печка или фризер прекомерно, тъй като това може да доведе до влошаване с течение на времето.

Следвайки тези прости съвети, ще можете да запазите храната си свежа и в оптимално състояние за по-дълъг период от време, като по този начин ще осигурите хигиенична и безопасна кухня за цялото семейство.

Изберете вашия комплект кутии за храна на маите и трансформирайте кухненското си изживяване! Със своя прозрачен дизайн, издръжливост и гъвкавост, тези кутии са идеалният партньор за по-добро организиране на вашата храна и поддържането й свежа и безопасна за цялото семейство. Възползвайте се от предимствата на ефективното съхранение и безупречната хигиена в кухнята.

Купете комплекта кутии за храна на маите сега и се насладете на по-просто, по-организирано и приятно изживяване за хранене!


Цвят: червен.
Цвят: прозрачен.
Тип продукт: гювеч.
Материал: пластмаса.
Съдържание На Пакета: 1 x комплект caserole rotunde 4 buc.
Височина: 9,2 см.
Широчина: 21,4 см.
Дължина: 21,4 см.
Тегло: 0,288 кг.
Тип: Хранителни стоки.
Форма: кръг.
Капацитет: 4,1 л.
Диаметър: 21,4 см.
Брой Бройки / Комплект: 4.
Предназначен За: битова употреба.
Адаптиран за: битова употреба.
Размери: 21.4x9.2x21.4 см.
Поддръжка: измийте ръчно с влажна кърпа.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,288 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.