Кутия за храна, пластмасова, прозрачна, висока, универсална, за съхранение на подправки и храна, 1.5L

SKU: 6234547
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Май - 31 Май
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
13 09 лв
Описание

Този контейнер за съхранение на подправки е идеалното решение за организиране на вашата кухня и винаги имате любимите си съставки под ръка. С щедър капацитет от 1,5 литра, кутията ви позволява да съхранявате различни подправки, билки или други основни съставки за вашето готвене.

Използването на кутията е просто и ефективно. Можете да го напълните с любимите си подправки и да го поставите на достъпно място в кухнята, за да имате винаги всичко под ръка, докато готвите. Херметичен капак осигурява свежест на съставките и предотвратява навлизането на влага или прах. С щедрия си капацитет от 1,5 литра, този контейнер ви дава достатъчно място за съхранение на по-големи количества съставки.

В допълнение към подправките, този контейнер е подходящ и за съхранение на други основни съставки в кухнята като макаронени изделия, леща, ориз, боб или зърнени храни. По този начин винаги ще имате под ръка основните съставки, за да приготвите най-вкусните и здравословни ястия.

За да почистите кутията, достатъчно е да я измиете с топла вода и мек препарат, след което да я изплакнете и подсушите внимателно. Неговият семпъл и елегантен дизайн го прави подходящ за всеки кухненски стил, добавяйки нотка на организация и ред към вашето кулинарно пространство.

Разположена на рафтовете в килера или на кухненския плот, кутията за съхранение на подправки е практична и функционална, като ви дава комфорта винаги да имате под ръка основните съставки за любимите си ястия.

Не чакайте повече! Опростете живота си в кухнята и добавете този контейнер в количката си още сега!


Цвят: прозрачен.
Тип продукт: гювеч.
Материал: пластмаса.
Съдържание На Пакета: 1 x Касерола.
Височина: 19 cm.
Широчина: 10.5 cm.
Дължина: 10.5 cm.
Тегло: 0,22 кг.
Тип: висок.
Форма: правоъгълна.
Инструкции За Употреба: съвместим хладилник.
Капацитет: 1.5 L.
Предназначен За: Хранителни стоки.
Адаптиран за: битова употреба.
Размери: 10.5x19x10.5 см.
Предупреждение: Не поставяйте в микровълновата.
Поддръжка: измийте ръчно с влажна кърпа.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,222 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.