Кутия за храна, пластмасова, прозрачна, цилиндрична, ниска, универсална, за съхранение на подправки и подправки, 0.4L

SKU: 6234550
 • Бърза доставка
Доставка:
 • Време за доставка: между 28 Май - 30 Май
Ползи:
 • Отваряне на колета при доставка
7 92 лв
Описание

Нашата пластмасова кутия за храна е незаменим аксесоар за всяка добре организирана кухня.

Прозрачна и универсална, тази цилиндрична и ниска кутия е проектирана да направи живота ви в кухнята по-лесен и по-приятен. С капацитет от 0,4 литра, той е достатъчно просторен, за да побере различни подправки и подправки, а компактният му дизайн ви позволява да го поставите в шкафове или рафтове, без да заемате твърде много място. Тази кутия за храна е идеалният избор, за да запазите съставките си свежи и организирани в кухнята.

Основни характеристики:

 • Издръжлив материал: Изработена от издръжлива и издръжлива пластмаса
 • Прозрачност: Прозрачният дизайн позволява разглеждане на вътрешното съдържание, без да се налага отваряне на кутията, улеснявайки бързото идентифициране на подправки и подправки.
 • Цилиндрична и с ниска форма:Цилиндричната и ниска форма е идеална за заемане на малко място на рафтове или шкафове, оптимизирайки организацията на вашата кухня.
 • Гъвкавост: Подходящ за съхранение и организиране на различни видове подправки, подправки или дори други съставки или дребни предмети в кухнята.
 • Лесен за почистване: Лесно се почиства с вода и препарат за съдове, като е устойчив на петна и лесен за поддръжка.

Нашата пластмасова кутия за храна е идеалното решение за съхранение на широка гама от основни съставки във вашата кухня. От подправки и билки до ориз, макаронени изделия и дори сушени зърна, тази универсална кутия ви дава пространството, от което се нуждаете, за да организирате любимите си съставки по подреден и ефективен начин.

Внимание! Кутията не може да бъде включена в микровълнова печка!

Инструкции за почистване:

 1. Измийте кутията ръчно с топла вода и мек препарат за миене на съдове с мека четка или кърпа. Избягвайте използването на абразивни гъби или груби предмети, които биха могли да надраскат повърхността на кутията.
 2. Оставете кутията да изсъхне напълно, преди да я съхранявате или използвате отново.
 3. Не поставяйте кутията в съдомиялната машина, тъй като това може да причини повреда или деформация на пластмасата.

Като следвате тези прости инструкции за почистване, ще запазите кутията си за храна в безупречно и хигиенично състояние.

Не чакайте повече! Изберете нашата пластмасова кутия за храна сега, за да организирате кухнята си по практичен и ефективен начин. Със своя капацитет от 0,4 литра и гъвкавост при съхранение на широка гама от съставки, тази кутия е идеалното решение да запазите подправките, подправките и други сухи храни удобни по време на готвене. Възползвайте се от качеството и функционалността, които предлагаме и добавете тази практична кутия към колекцията си кухненски прибори. Поръчайте сега и превърнете кухнята си в подредено и ефективно пространство!


Цвят: прозрачен.
Тип продукт: гювеч.
Материал: пластмаса.
Съдържание На Пакета: 1 x Касерола.
Височина: 7 cm.
Широчина: 10 cm.
Дължина: 10 cm.
Тегло: 0,09 кг.
Тип: Ниско.
Форма: Цилиндричен.
Инструкции За Употреба: съвместим хладилник.
Капацитет: 0.4 L.
Диаметър: 10 cm.
Предназначен За: Хранителни стоки.
Адаптиран за: битова употреба.
Размери: 10x7x10 см.
Предупреждение: Не поставяйте в микровълновата.
Поддръжка: измийте ръчно с влажна кърпа.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,091 Kg
Acest site utilizează cookie-uri.