Кутия за храна, пластмасова, прозрачна, цилиндрична, висока, универсална, за съхранение на подправки и храна, 1.15L

SKU: 6234552
  • Бърза доставка
  • 3 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Юни - 26 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
11 89 лв
Описание

Пластмасовата кутия за храна е универсален продукт за ефективно организиране и съхранение на подправки и различни храни във вашата кухня. Бидейки прозрачен, той позволява гледане на съдържание по лесен и практичен начин, така че можете бързо да намерите това, което търсите.

Неговият цилиндричен и висок дизайн прави тази кутия подходяща за съхранение на подправки, включително по-дълги като канелени пръчици или карамфил. Можете също така да използвате тази кутия, за да съхранявате други храни като ориз, зърнени храни, ядки, семена и други, като ви дава организирано и подредено пространство във вашата кухня.

Използването на тази кутия за храна е просто и интуитивно. Просто напълнете кутията с желаните подправки или храни и затворете капака плътно. Благодарение на качествената пластмаса, кутията е здрава и издръжлива, като гарантира, че храната ви остава свежа и безопасна за ядене.

Почистването на кутията за храна е толкова лесно, колкото и използването й. Измийте кутията с топла вода и мек препарат, след това я изплакнете обилно и я оставете да изсъхне напълно, преди да я използвате отново. По този начин ще можете да поддържате хигиената и качеството на храната си по най-простия и ефективен начин.

Този контейнер за храна е практичен и универсален аксесоар във вашата кухня. Можете да го използвате в килера си, за съхранение на подправки или навсякъде, където искате да запазите храната свежа. Без значение къде го използвате, тази прозрачна кутия ще ви помогне да организирате кухнята си и да запазите хранителните си стоки в безопасност.

Не мислете отново! Опростете живота си в кухнята и купете тази практична кутия за храна сега! Превърнете кухнята си в подредено и приятно пространство за ежедневно готвене!


Цвят: прозрачен.
Тип продукт: гювеч.
Материал: пластмаса.
Съдържание На Пакета: 1 x Касерола.
Височина: 19 cm.
Широчина: 10 cm.
Дължина: 10 cm.
Тегло: 0.175 Kg.
Тип: висок.
Форма: Цилиндричен.
Инструкции За Употреба: съвместим хладилник.
Капацитет: 1.15 L.
Диаметър: 10 cm.
Предназначен За: Хранителни стоки.
Адаптиран за: битова употреба.
Размери: 10x19x10 см.
Предупреждение: Не поставяйте в микровълновата.
Поддръжка: измийте ръчно с влажна кърпа.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,179 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.