Lamaze играчка за количка - Аксолотът Алиса, L27497, 0м+

SKU: 6245887
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 22 Юли - 23 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
35 90 лв
Описание

ЗАБАВНИ МЕКИ ИГРАЧКИ ЗА БЕБЕТА: Аксолотът Алиса със сигурност ще предизвика усмивка на бебешките лица. Пухкавият плюш е с набръчкана опашка и ушички, панделки, звездообразна гризалка за успокояване на венците и лъскаво коремче с блестящи сребърни люспи.

СЕНЗОРНИ ИГРАЧКИ ЗА РАННО РАЗВИТИЕ НА БЕБЕТАТА: Този сладък, осезаем малък аксолот е идеален за стимулиране на сетивата. Атрактивните цветове с контрастни шарки, звуците на мърдане и уникалните текстури на тъканите насърчават развитието на зрителните, слуховите и фините двигателни умения.

ИГРАЧКИ ЗА ПЪТУВАНЕ НА БЕБЕТА: Забавлявайте малчуганите, когато сте в движение. Практичната играчка за детска количка и столче за кола има голяма халка, която не позволява да бъде изпусната или хвърлена - можете дори да я прикрепите към центъра за занимания или детското легло на бебето, така че то никога да не остава без любимата си играчка.

ВЪЗХИТИТЕЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА НОВОРОДЕНИ: Бебешката играчка Alise the Axolotl е подходяща за деца от 0 до 6 месеца и повече и е очарователно удоволствие за собственото ви бебе или внимателен подарък за бебешки партита на приятели и роднини.

ЕКСПЕРТНО РАЗРАБОТЕНИ ИГРАЧКИ ЗА БЕБЕТА: Изработена от висококачествени материали и устойчива, тази играчка за количка е внимателно проектирана с помощта на изследвания на експерти по развитието, за да донесе на детето ви много моменти на радост и забавление, докато расте.

Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.