Сет за суши Kesper 38140, 6 части, За двама, Шисти, 10 клечки, Черен

SKU: 6245960
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 25 Юли - 26 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
35 45 лв 40 18 лв (-11%) ?
Описание


KESPER е немска марка, основана през 1902 година, базирана в Раттлар, Германия. Компанията е известна с високото качество и издръжливост на своите продукти, които са предимно изработени от дърво.
Материалите, използвани за производството на продуктите KESPER, са от плантации и дърводобивни предприятия в Европа и Азия, сертифицирани (FSC certified wood) от международни организации.
Компанията предлага разнообразие от домакински стоки, изработени от различни материали, като дърво, бамбук и други.

Продуктите на Kesper са не само практични и функционални но и добавят свеж, натурален акцент към всяка кухня, доказвайки, че компанията цени както качеството и дизайна, така и устойчивостта.

Искате ли да се насладите на истинска японска кухня? С комплекта от две плочи KESPER това е лесно. Подгответе се за романтична вечеря без никакви пречки. Включените пръчици за хранене ви позволяват да започнете веднага, докато четирите купички за потапяне са вече напълнени със соев сос, уасаби и други подправки. Широките чинии от шист осигуряват достатъчно място за наслаждение на източни деликатеси и винаги имате близо до себе си предпочитания си сос. Четирите практични подложки гарантират, че плочата стои стабилно без да се плъзга. Подложките също защитават масата от надраскване и не увреждат чувствителните повърхности.

- Висококачествена изработка
- Размери: 30 x 20 x 1.5 см
- Материал: шисти
- Система против хлъзгане
- Комплектът включва:
2 плочи от шисти
4 купички за потапяне
10 пръчици за хранене
- Цвят: черен
Цвят: Черен.
Тип продукт: Комплект.
Материал: Шисти.
Форма: Правоъгълна.
Височина: 1.5 cm.
Ширина: 20 cm.
Дължина: 30 cm.
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.