Бебешка кърпа за баня, модел слон, супер абсорбираща, мека и пухкава, 120х70 см, сива

SKU: 6255241
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 15 Юли - 17 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
58 56 лв
Описание
Description: Description:

Бебешка кърпа за баня с качулка, модел на слон

Комбинирайте свежест и забавление във всеки момент на сушене след къпане или след ден, прекаран край басейна, с нашата кърпа със сив слон с качулка, специално създадена за малки авантюристи. Всяка баня се превръща в радостно приключение с тази очарователна кърпа!

[Очарователни слон дизайн] Нашата завладяваща кърпа се отличава с дизайн на слон с големи уши и сладък хобот, който ще донесе усмивка на лицата на вашите малки. Всеки детайл е внимателно изработен, за да създаде бляскав и симпатичен външен вид.

[Комфорт и поглъщане] Изработена от меки и абсорбиращи материали, нашата кърпа осигурява комфорт и бързо съхнене на вашите малки след всяка баня или след ден, прекаран в басейна. Качулката ще запази главата му топла и ще му даде допълнителен комфорт по време на моменти на релаксация.

[Полезно и универсално] Нашата кърпа е практична и универсална и може да се използва както у дома, след къпане, така и по време на почивка на плажа или басейна. Той е лесен за носене и може да се използва навсякъде, където вашите малки се нуждаят от удобна, абсорбираща кърпа.

[Детски удобни размери] Нашата кърпа е създадена специално за размерите и нуждите на децата, така че пасва идеално на вашите малки. Тя е достатъчно голяма, за да обгърне малките напълно, но достатъчно лека, за да се справят сами.

Подарете на децата си приятно и успокояващо преживяване след баня с нашата сива кърпа с качулка от слон. Превърнете всеки изсушаващ момент в бляскаво и радостно приключение и се насладете на всеки миг, прекаран заедно!


Размер:: 120x70 cm.
Възраст:: 1 година.
Възраст:: 9 години.
Цвят:: Сив.
Материала:: Памук.
Ширина:: 70 cm.
Дължина:: 120 см.
Основен цвят: Сив.
Тип На Продукта:: Кърпа за баня.
За:: Деца.

Material:
Instructions:
Set:
Material:
Instructions:
Set:
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.