Триножник за казан, 120 см, 10 мм

SKU: 6291042
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
56 78 лв 67 45 лв Препоръчителна цена ?
Описание

120-сантиметровият статив за казан с 10 мм крака е здрава и гъвкава опора за различни тенджери и оборудване за готвене. Изработена от боядисано желязо, тя внася функционалност и издръжливост в компактна опаковка. Ето по-подробно описание:
Стабилност и сила:
С впечатляващата си височина от 120 см, този статив осигурява стабилна опора за вашите градински саксии, фритюрници, скари или казани. Дебелината на крака от 10 мм добавя допълнителна здравина, осигурявайки сигурна и последователна опора.
Устойчиво строителство:
Изработен от висококачествено боядисано желязо, този статив е устойчив на износване и фактори на околната среда. Изборът на дебелина на стъпалото от 10 мм допринася за неговата здравина, което ви позволява да се насладите на тази подкрепа в дългосрочен план.
Универсалност при употреба:
Благодарение на универсалния си дизайн, този статив е подходящ за широка гама съдове за готвене и оборудване за готвене. Независимо дали искате да готвите в казан, да използвате фритюрник, грил или градински съд, този статив се адаптира към вашите нужди. Кулинарен.
Лесна поддръжка:
За да запазите външния си вид и функционалност, почистването на този статив е просто. Използвайте влажна кърпа, за да избършете мръсотията и следите от готвене, след което завършете със суха кърпа. Избягвайте използването на груби или абразивни инструменти, които биха могли да повредят повърхността му.
Практично решение за готвене:
Този статив добавя ново измерение към вашето преживяване. кулинария, която ви дава стабилна и адаптивна подкрепа за различни ястия и уреди за готвене. Неговата щедра височина и издръжлива конструкция го правят практичен и функционален избор за любителите на готвенето.
Извод:
120-сантиметровият статив за казан с 10 мм крака е идеалният спътник за вашите сесии. готвене на открито или в кухнята. Със солидна конструкция, гъвкавост при употреба и лесна поддръжка, този статив ви дава подкрепата, от която се нуждаете, за да постигнете изключителни кулинарни резултати.


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.