Държач за котлон, бренди 56 см, тенджера 90 л

SKU: 6291043
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 18 Юни - 20 Юни
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
280 18 лв 332 84 лв Препоръчителна цена ?
Описание

56-сантиметровият държач за котлен котлон е идеалното решение за удобна и безопасна опора на големи тенджери по време на готвене. Изработена от здрава ютия, тази стойка съчетава функционалност с издръжливост. Ето по-подробно описание:
Солиден и стабилен дизайн:
Тази опора е създадена, за да поддържа уверено големи казани или вани с диаметър 56 см. С височина от 67 см, той осигурява удобна позиция за готвене и смесване, намалявайки физическите усилия.
Издръжлив материал:
Изработена от качествено желязо, тази опора е издръжлива и може да поддържа значителни тежести. Дебелината на стената от 0,8 мм й придава стабилност и издръжливост при постоянна употреба.
Отлична съвместимост:
Проектирана специално за 85-литрови котли, тази стойка пасва идеално, за да осигури безопасна и ефективна подкрепа по време на процеса на готвене. Освобождаването на ръцете ви, за да разбърквате и контролирате готвенето, става по-лесно с тази стойка.
Лесен за поддръжка:
Почистването на тази скоба е просто. След употреба го избършете с влажна кърпа, за да премахнете всякакви следи или отломки. След това го избършете със суха кърпа, за да предотвратите образуването на корозия. Избягвайте използването на абразивни инструменти или детергенти, които могат да надраскат или повредят повърхността му.
Гъвкавост и комфорт:
Независимо дали готвите на открито или в кухнята, този държач за казан добавя нотка на комфорт и практичност към процеса на готвене. Правилното позициониране и солидната подкрепа допринасят за отлични кулинарни резултати.
В заключение, държачът за печка за казан или тучи от 56 см е идеалният избор за тези, които страстно готвят в традиционен стил. Издръжлив материал, добре обмислен дизайн и отлична съвместимост с 85 л котли го правят незаменим инструмент в кухнята. Насладете се на безпроблемно готвене с увереност в стабилността и издръжливостта на тази стойка.


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.