Издръжлив емайлиран казан, 30 литра, черен

SKU: 6291046
  • Бърза доставка
  • 2 броя остават
Доставка:
  • Време за доставка: между 24 Юли - 26 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
106 25 лв 126 22 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Този издръжлив емайлиран казан с вместимост 30 литра е основен елемент за любителите на готвенето на открито и екскурзиите. Изработен от стомана, покрита с 2 слоя емайл, този казан предлага повишена издръжливост и здравина по време на употреба.
Благодарение на качествения си материал и специален дизайн, котелът може да се използва за загряване на храна и хранителни течности директно върху жаравата, горелката или печката. Това го прави подходящ за готвене на различни ястия по удобен и ефективен начин. Независимо дали става въпрос за готвене в природата, печене на скара, екскурзии или къмпинг, този казан ще се справи добре.
Благодарение на емайлираните си характеристики, този казан няма да се напука или напука по време на редовна употреба, като по този начин гарантира дълга издръжливост и постоянна работа. Емайлираната повърхност също улеснява почистването, като помага да се запази естетическия й вид в дългосрочен план.
С щедър капацитет от 30 литра, този казан ви позволява да готвите големи количества храна, идеална за хранене на по-голяма група хора по време на пътувания или събития на открито.
В заключение, този издръжлив емайлиран казан, с капацитет от 30 литра, е идеалният избор за ентусиасти на открито за готвене на открито, екскурзии, туризъм или къмпинг, като ви дава възможност да приготвяте различни ястия лесно и при оптимални условия, като bograci или bogracs.


Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.