Детска количка Mercaton с 96 аксесоара за кукли, многоцветна, 53,5 x 34 x 19,5 cm

SKU: 6332516
  • Бърза доставка
  • Остава 1 брой
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Юли - 31 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
122 27 лв 165 08 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Детски тролер с 96 аксесоари за кукли, многоцветен, 53.5 х 34 х 19.5 см


Когато става въпрос за ролеви игри и развиване на творчеството при децата, пълният набор от аксесоари за кукли може да бъде перфектен подарък.

Бебешката количка с аксесоари за кукли 96 предлага всичко, от което детето се нуждае, за да вдъхне живот на въображението си. С широка гама от аксесоари, тази количка е проектирана да насърчава ролевите игри и да даде на децата автентично игрово изживяване.

С колела и дръжка за лесно транспортиране, този комплект предлага часове забавление и е лесен за носене навсякъде, независимо дали става въпрос за посещение на баби и дядовци или ден в парка.

3 причини да закупите бебешка количка с 96 аксесоари за кукли:

1. Развива социални и емоционални умения: Децата могат да си представят различни сценарии за игра, което укрепва техните социални и емоционални умения чрез процеса на имитация и взаимодействие с приятели или семейство.
2. Култивирайте въображението и творчеството: Комплектът предлага широка гама от аксесоари, позволяващи на децата да създават свои собствени истории и да експериментират с различни стилове и режими на игра.
3. Насърчава фините двигателни умения: Аксесоарите за работа и куклите за обличане спомагат за развитието на фини двигателни умения и координация око-ръка.

5 умения за развитие, които детето може да има да играе с този комплект:

1. Социални и емоционални умения: Чрез ролевата игра децата се научават да взаимодействат с другите и да разбират емоциите, като по този начин развиват емпатия и способност за работа в екип.
2. Творчество и въображение: Децата могат да създават свои собствени истории и сценарии, насърчавайки творческото мислене и решаването на проблеми.
3. Фини двигателни умения: Боравенето с аксесоари като гребени, закачалки и обувки за кукли помага за развитието на сръчност и координация.
4. Отговорност и грижа: Грижата за кукли и управлението на аксесоари дава на децата чувство за отговорност и грижа за техните неща.
5. Комуникация и лексика: Ролевите игри и взаимодействието с други деца или възрастни стимулират развитието на комуникативни умения и лексика.

Предимства на бебешката количка с 96 аксесоари за кукли:

- Преносима количка: С колела и дръжка, той е лесен за носене и може да се вземе навсякъде, предлагайки гъвкавост в играта.
- Разнообразие от аксесоари: Пакетът включва 96 аксесоара, от гребени и огледала до бижута и дрехи за кукли, предлагащи цялостно изживяване при игра.
- Безопасни и трайни материали: Количката и аксесоарите са изработени от трайни и безопасни за децата материали.
- Стимулира креативността: Широката гама от аксесоари позволява на децата да развиват своята креативност и да експериментират с различни стилове и сценарии.
- Подходящ за деца от всички възрасти: Комплектът е проектиран да бъде лесен за използване и да осигурява часове забавление за деца от всички възрасти.

Специфични характеристики на продукта:

- Размери на количката: 53.5 x 34 x 19.5 cm
- Материал: Издръжлива пластмаса
- Цвят: Многоцветен
- Брой аксесоари: 96 аксесоари за кукли
- Включени аксесоари: 1 x гребен, 1 x огледало, 1 x парфюм, 1 x палитра сенки за очи, 1 x червило и бижута, 10 рокли за кукли (дължина 13 см), аксесоари (обувки, чанти, корони и др.), аксесоари (закачалки, държачи за закачалки и др.)
- Мобилност: Колела и дръжка за лесно транспортиране


Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 2.0 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.