Комплект от 2 еспресо кучета Алтмор, Боросиликат Стикла, Перети Дубли, 80 мл.

SKU: 6387320
  • марка: KRASINO
  • Продадено и доставено от: Krasino SRL
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 23 Юли - 25 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
17 92 лв
Описание

Еспресо сетът от 2 чаши на Altmore е отличен избор за любителите на кафето , които ценят както функционалността, така и модерната естетика. Тези чаши са изработени от висококачествено боросиликатно стъкло, известно със своята издръжливост и устойчивост на екстремни температури, което ги прави идеални за сервиране на горещо еспресо.

Боросиликатно стъкло: Този тип стъкло е известно с устойчивостта си на термични шокове и с това, че не реагира химически с напитките, запазвайки автентичния вкус на еспресото.

Двойни стени: Дизайнът с двойни стени не само добавя елегантен външен вид, но и има практична функция. Двойните стени осигуряват ефективна топлоизолация, като поддържат кафето горещо по-дълго и предпазват ръцете от течна топлина.

Прозрачност: Прозрачното стъкло позволява преглед на съдържанието, добавяйки изискан щрих към момента на наслаждаване на кафето.

Вместимост 80 мл: Всяка чаша е с вместимост 80 мл, идеална за порция стандартно еспресо. Този капацитет е идеален за наслаждаване на дневната доза концентрирано кафе.

Лесен за почистване: Боросиликатното стъкло е лесно за почистване и може да се мие в съдомиялната машина, улеснявайки ежедневната поддръжка.

Съпротива: Материалът е устойчив на драскотини и петна, осигурявайки дълъг експлоатационен живот на чашите.

Този комплект от 2 чаши за еспресо Altmore е перфектна комбинация от елегантен дизайн и ежедневна практичност, като е задължителен за всеки еспресо ентусиаст.


Материал: Боросиликатно стъкло.
Цвят: Прозрачен.
Тип продукт: Чаша.
Подобни продукти
Този уебсайт използва бисквитки.