Джъмбо балон пълнител, IdeallStore®, компактен, син

SKU: 6417345
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 29 Юли - 30 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
78 85 лв 118 88 лв Препоръчителна цена ?
Описание

Най-лесният и бърз метод за пълнене на джъмбо балони!


Инструкции за употреба:

1.Първо прикрепете металната скоба на разширителя на балона на работната маса (завийте дъното на скобата, докато се фиксира към масата).

2.Свържете гумената дюза към напомпващата дюза на въздушната помпа (препоръчва се използването на електрическа помпа, въздушен компресор или крачна помпа).

3. Прикрепете джъмбо балона към металния диск на устройството, така че надутият край на балона да влезе в фиксиращия жлеб на диска (препоръчително е да се използват джъмбо балони с размер между 45см-120см).

4.Инсталирайте джъмбо балона в позиция и го проверете, преди да започнете да поставяте балоните, за да предотвратите изтичане на въздух. Устройството има само една посока на преминаване на въздуха (еднопосочният му клапан не позволява на въздуха да избяга от джъмбо балона. Въпреки това, за да премахнете излишния въздух от джъмбо балона, използвайте сламка, която вкарвате в клапана на разширителя, докато балонът достигне желания размер, за да можете да предотвратите спукването на джъмбо балона, ако е напомпан твърде много).

5. Металният клапан, който е свързан с другия край на гумената тръба, се състои от две части, които се разделят чрез развиване. След развиване на тънкия клапан, който се използва за надуване на малки балони (вътре в джъмбо балона), остава по-голям клапан, който се използва за надуване на джъмбо балона.

6.Първо развийте тънкия клапан и надуйте джъмбо балона около една трета от максималния размер, след което свържете тънкия клапан.

7.Поставете тънкия клапан в малък балон (5cm-25cm), след това ги поставете заедно, бързо, през разширителния клапан, така че въздухът от джъмбо балона да не излезе, включете въздушната помпа, докато балонът достигне желания размер, след това задръжте края на балона с една ръка, за да не го пуснете в джъмбо балона и с другата ръка извадете клапана. Завържете малкия балон или го завържете на възел, след което оставете възела да премине през клапана. Така първият балон се надува вътре в джъмбо балона!


8. Надуйте малките балони, един по един, докато джъмбо балонът се напълни с малки балони или съдържа желания брой балони. Тъй като джъмбо балонът се пълни с малки балони, трябва да премахнете малко от въздуха в джъмбо балона, за да предотвратите експлозията му. Бъдете внимателни обаче не премахвайте целия въздух от джъмбо балона, защото малките балони могат да експлодират от натиска на джъмбо балона, а остатъкът (счупените балони) вече не може да бъде отстранен от големия балон.


9.След като поставите всички малки балони, отделете джъмбо балона от разширителния диск.


10. Надуйте джъмбо балона, така че балоните да се движат вътре в него. Завържете устата на джъмбо балона, така че да не излиза въздух.


11.Закачете джъмбо балон джъмбо от тавана или други високи елементи за балон пината. Използвайте игла, за да поп джъмбо балон.


ТИП ПРОДУКТ: Балон устройство.
ЦВЯТ: Син.
Бранди: IdeallStore.
СТАТУС НА ПРОДУКТА: Ново.
ТЕЧЕН ТИП: Без.
ТИП УПРАВЛЕНИЕ: Ръчно.
Подобни продукти
Спецификации
Тежест: 0,300 Kg
Този уебсайт използва бисквитки.