• Бърза доставка
26 88 лв
Разпродаден
Описание

С внимателно разработен дизайн, той е шедьовър на изкуството и функционалността. Ергономичната му форма осигурява лесно и удобно вмъкване, което го прави подходящ както за начинаещи, така и за опитни играчи. Използваните материали са избрани за безопасността и комфорта на потребителя, като са лесни за почистване и поддръжка.

Използването на превръща всеки интимен момент в специален повод. Той е идеален за еротични игри, добавяйки ниво на вълнение и любопитство. За двойките той предлага чудесен начин да общуват без думи, приканвайки към изследване и създавайки атмосфера, пълна с интимност и игра.

Той е идеален и за моменти на уединение, когато желанието за самоизследване се превръща в пътешественик в търсене на дълбоко и лично удоволствие. Той се превръща в водач в това пътуване, осигурявайки не само физическа стимулация, но и слухово преживяване, което усилва всеки момент на екстаз.

Това е повече от еротична играчка; Това е почит към чувствеността, покана за изследване на сетивните удоволствия по напълно нов и вълнуващ начин. Всеки детайл е предназначен да донесе допълнителна радост и удовлетворение в интимния ви живот. Независимо от това как се използва, той обещава да обогати чувственото преживяване, добавяйки незабравимо измерение към моментите на интимност.


Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Детайли за продукта
Връщане на продукт: Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Този уебсайт използва бисквитки.