Комплект мраморни саксии 13 броя Аквамарин Металик Линия Berlinger Haus BH 7031

SKU: 6430111
  • Бърза доставка
Доставка:
  • Време за доставка: между 25 Юли - 29 Юли
Ползи:
  • Отваряне на колета при доставка
228 72 лв 245 38 лв Препоръчителна цена ?
Описание
Този стилен комплект съдове за готвене от 13 части BH-7031 Aquamarine Collection е изработен от кован алуминий с дебели стени и 3-слоен слой от незалепващ мрамор.
Използваните висококачествени материали осигуряват отлична топлопроводимост и позволяват храната да се готви равномерно от всички страни. С тройния слой мрамор храната няма да изгори и да се залепи. Ергономичната дръжка с меко докосване осигурява добър, безопасен захват за готвене, тъй като остава хладна по време на готвене. Комплектът се предлага с пластмасови капаци, които ви позволяват да съхранявате остатъците от храна безопасно в хладилника. Практичният му дизайн осигурява многостепенно съхранение, което спестява място и в същото време предотвратява неприятната миризма на хладилника от храната. Две топлоустойчиви стойки ще предпазят кухненската ви повърхност от горещи съдове, когато се свалят от плота.

Съдържа
Малка тенджера с капак: 20 х 10.4 см 2.5 л
Среден съд с капак: 24 х 11.8 см 4.1 л
Голяма тенджера с капак: 28 х 12.4 см 6.1 л
Тиган 20 х 4,5 см 1,0 л
Дълбок тиган 24 х 6,5 см 2,3 л
Пластмасови капачки - 3 бр.
Цвят: Аквамарин

Всички продукти от колекция Аквамарин не съдържат вредни вещества, както и PFOA, олово и кадмий.

Комплектът съдове за готвене е подходящ за всички видове котлони, включително индукционни котлони. Турбо индукционното дъно позволява готвене на храна с по-малко енергия и все пак постига същите отлични резултати. Дръжките на комплекта съдове не са устойчиви на топлина и следователно не са подходящи за използване във фурната.

Следването на инструкциите за грижа и почистване ще гарантира дълголетие и дълготрайност на продукта и ще се наслаждавате на употребата му за години напред.

Инструкции за поддръжка преди първа употреба:
Започнете, като премахнете всички етикети, измийте обилно и изплакнете съдовете с мек препарат и вода. След това изсушете съдовете с мека кърпа. Третирайте слоя с малко растително масло и избършете излишъка. Тази процедура запазва ефективността на незалепващото покритие.

Инструкции за почистване:
След готвене оставете съдовете да се охладят до стайна температура. Не се опитвайте да се охладите, като изливате студена вода в съдовете за готвене, тъй като това може да повреди незалепващото покритие.
Препоръчваме ръчно измиване на този продукт. Използвайте мек препарат и мека облегалка. В идеалния случай не използвайте абразивни почистващи препарати.
Не използвайте метална шайба при измиване или метални прибори за готвене, за да предотвратите повреда на незалепващото покритие.

 
опаковане: Baston telescopic.
Материал: Кован алуминий.
Гама: Линия Aquamarine Metallic.
Марка: Берлингер Хаус.
Капак: С капак.
Цвят: Син.
Вътрешен материал: мрамор.
Топлинен източник: Електрически.
Топлинен източник: халоген.
Топлинен източник: Газ.
Топлинен източник: индукция.
Топлинен източник: стъклокерамичен.
Модел Oala: Baston telescopic.
Термо-спот: Не.
Тип На Продукта: Комплект саксии.
Подобни продукти
Спецификации
Размер 20 см, 24 см , 28 см, 20 см, 24 см
Тежест: 10.0 Kg
Berlinger Haus
Berlinger Haus е марка, която произвежда и търгува със съдове за готвене, представени на пазара от повече от 15 години. Марката предлага широка гама от ръчно изработени професионални продукти, които са иновативни и ексклузивни и са изработени от качествени материали, винаги адаптирани към всекидневните нужди на модерните потребители. Подходящи за най-взискателните изисквания на пазара и в крак с най-новите производствени технологии, продуктите Berlinger Haus са внимателно изработени от изключителни дизайнери и превръщат готвенето в приятно преживяване.
Този уебсайт използва бисквитки.