• Бърза доставка
Доставка:
  • Бърза доставка валидна до 7 броя.
  • Време за доставка: между 16 Август - 22 Август
Ползи:
  • 0.35 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Безплатна доставка в цялата страна за поръчки, платени предварително над 200 лева .
11 99 лв 13 00 лв Препоръчителна цена ?
Спецификации
Title
Value
Размери:
Дължина 10 см/Широчина 12 см/Височина 10 см/Диаметър 9.7 см
Тежест:
0,250 Kg
Материал:
полистирен
Отзиви
5.00
2 Отзиви
5 Звезди (2)
4 Звезди (0)
3 Звезди (0)
2 Звезди (0)
1 Звезда (0)
Детайли за продукта
Title
Value
Връщане на продукт:
Козметичните продукти които са със запечатана кутия и опаковка в момента на покупката могат да се върнат само ако са запечатани.
Compactor
Основана в северна Франция през 1983 г., Compactor е компания, управлявана от семейство, обвързано със северните си корени, но в същото време и отворено към света и готово да завладява винаги нови пазари. Всеки нов продукт се следи внимателно преди пускането му на пазара. От основната картонена кутия до най-сложния Compactor - нищо не се оставя на случайността: материалите, размерите, цветовете и покритията се следят внимателно, след което се избират според критериите за дизайн и качество. Продуктите Compactor са трайни решения за съхранение чрез уникална концепция, осигурявайки интелигентно използване на стаята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.