• Бърза доставка
26 90 лв
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Спецификации
Тежест: 1.0 Kg
Материал: инокс 13/0, пластмаса, незалепващо покритие
Комплект: 1 нож за белене с дължина 21 см и дължина на острието 12 см<br>1 универсален нож с дължина 25 см и дължина на острието 12 см<br>1 нож за хляб с дължина 34 см и дължина на острието 14 см<br>1 готварски нож с дължина 34 см и дължина на острието 14 см
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Документи
Може да се мият в миялна машина.
AMEFA
Amefa е компания специализирана в разпространението на прибори и продукти от неръждаема стомана, както за трапезата, така и за кухнята. Мисията на Amefa е да бъде ценен и надежден партньор, който предлага предимствата на една глобална компания, но със скоростта, посвещението, гъвкавостта и личното отношение на една малка компания. Групата Amefa има 6 филиала в Холандия, Германия, Франция, Великобритания, Полша и Хонг Конг, които изнасят в различни държави от целия свят, както за корпоративни клиенти, така и за клиенти на дребно. Всички продукти са подложени на взискателен контрол на качеството. Amefa е посланик на кралския дворец Het Loo от Апелдорн, който е бил домакин на многобройни членове на холандското кралско семейство, като крал Вилем I и кралица Вилхелмина. Днес палатът е място за култура, изкуство и изложения. На 25-годишна възраст Eugen Hollaender посещава Апелдорн (Холандия) от Германия и започва собствена дейност с ножчета за бръснене. С повишаването на конкуренцията от 40-те години, Eugen Hollaender решава да последва развитието и производството на прибори за маса, освен ножчетата за бръснене. В края на 40-те години, той спира напълно производството на ножчета за бръснене. Rudi Hollaender, най големия син на семейство Hollaender, поема управлението на компанията през 70-те години. Под негово управление, Amefa се превръща в международна компания за производители и търговци на прибори и кухненски ножове. С европейска мрежа от компании, продажбите и услугите продължават да се развиват. С течение на годините, групата Amefa разширява опита си, закупувайки известни национални марки: Couzon (прибори), Cuisinox (съдове), Sabatier Trompette (кухненски ножове), Richardson Sheffield (кухненски ножове) или Paul Wirths Medard de Noblat (продукти от порцелан).

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.