Подобни продукти
  • В наличност

Кашпа метална 3л

10 00 лв ПЦД ?
6 44 лв
  • В наличност

Саксия с краче, 42х30 см, Кафява пластмаса

23 60 лв ПЦД ?
19 87 лв
  • В наличност

Кашпа Lamela ПАСА ф40х60 бяла

68 31 лв
  • В наличност

Кашпа Lamela МИСА РОМА ф29х23 бяла

21 90 лв (-1%) ?
21 68 лв

Комплект саксия с напоителна система и поставка Balconera Soft Grey

SKU: 727699
  • Бърза доставка
79 99 лв 91 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка
Описание
Включва Lechuza Pon, който е неорганична смес за растения за интериор и екстериор, добра алтернатива на естествената почва.
Системите за захващане не са включени. Те могат да бъдат закупени отделно от тук и тук.
Спецификации
Тежест: 2.4 Kg
Материал: полипропилен
Цвят: сив
Комплект: 1 поставка с размери: 50х19х височина 19 см<br>1 сандъче с капацитет 8 л<br>1 напоителна система с капацитет 3 л
Продукти от същата марка
Продукти от същия доставчик
Lechuza
Lechuza представя разнообразна гама от саксии с интелигентна система за поливане, които предлагат оптимална грижа за растенията - без периоди без влага, без преполиване. Продуктите са изработени спрямо последните стандарти и използват материали с премиум качество. Саксиите Lechuza ще издържат цял живот. Продуктите вече са убедили множество експерти в дизайна и са спечелили безброй награди. Те са създадени по устойчив, екологичен и отговорен начин в регионалните баварски фабрики, като са използвани най-нови технологии.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата, измерване на използването на платформата, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.