• Бърза доставка
Ползи:
  • 0.23 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Отстъпки за количество за твоя бизнес i
7 99 лв
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка чрез плащане с карта
Описание
Бамбукът, освен че е екологичен материал, е доказано и че е функционален, лесен за преработка, естетичен и изключително устойчив и траен (бамбукът е тройно по-устойчив спрямо другите типове дърво). Освен това, бамбукът е лек материал, който не уврежда организма. Заради своите антибактериални качества, бамбукът се използва често в производството на кухненски прибори.
Спецификации
Размер 10 мл (Дължина 16 см/Широчина 3 см/Височина 1 см)
Капацитет: 0.01 литра
Тежест: 0,800 Kg
Материал: бамбук
Документи
Ръчно почистване.
bambum
Естествените материали като бамбук, гранит или глина са в основата на тази колекция. Семплостта и елегантността превръщат готвенето и храненето в истинско удоволствие. Bambum е турска марка, която предлага продукти, направени изцяло от бамбук и устойчиви материали, за да преоткриете очарованието на кухнята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.