Комплект 5 кухненски прибора с поставка Ravioli Mix

SKU: 941822
  • Бърза доставка
Ползи:
  • 1.13 на точки Vivre i
  • Отваряне на колета при доставка
  • Отстъпки за количество за твоя бизнес i
37 99 лв 62 00 лв Препоръчителна цена ?
Разпродаден
  • Този продукт се възползва от безплатна доставка чрез плащане с карта
Описание
Бамбукът, освен че е екологичен материал, е доказано и че е функционален, лесен за преработка, естетичен (изключително устойчив и траен). Освен всичко друго, той е лек и екологичен материал, който не уврежда организма. Заради своите антибактериални качества, бамбука се използва често в производството на кухненски прибори.
Посочените размери се отнасят за комплекта.
Спецификации
Размери: Дължина 9 см/Широчина 9 см/Височина 30 см
Тежест: 0,450 Kg
Материал: бамбук
Комплект: 1 лъжица за разбъркване с дължина 28 см<br>1 лъжица с дължина 28 см<br>1 вилица с дължина 28 см<br>2 шпатули с различен модел, всеки с дължина 28 см<br>1 поставка
Документи
Ръчно почистване.
bambum
Естествените материали като бамбук, гранит или глина са в основата на тази колекция. Семплостта и елегантността превръщат готвенето и храненето в истинско удоволствие. Bambum е турска марка, която предлага продукти, направени изцяло от бамбук и устойчиви материали, за да преоткриете очарованието на кухнята.

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.