Чаши

 • Продукти: 1.863
Комплект 6 чаши
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши

66 лв Препоръчителна цена 6099 лв
Сервиз 6 водни чаши 290 ml
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 водни чаши 290 ml

14199 лв
Комплект 6 чаши и 6 сламки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши и 6 сламки

147 лв Препоръчителна цена 14199 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки

14599 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки

11999 лв
Комплект 6 чаши Colombian 260 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши Colombian 260 мл

4799 лв
Сервиз 6 чаши
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши

137 лв Препоръчителна цена 10199 лв
Комплект 6 чаши 280 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой

Комплект 6 чаши 280 мл

15499 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки

56 лв Препоръчителна цена 4099 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки

183 лв Препоръчителна цена 13699 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Saona
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Saona

7999 лв
Комплект 4 чаши със стойка Flowers
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 4 чаши със стойка Flowers

74 лв Препоръчителна цена 5199 лв
Комплект 4 чаши със стойка Mosaic
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 4 чаши със стойка Mosaic

8499 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Rozanne
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Rozanne

9799 лв
Сервиз 6 водни чаши Royal
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • 3 броя остават

Сервиз 6 водни чаши Royal

194 лв Препоръчителна цена 11499 лв
Комплект 6 чаши Happy Hour 428 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши Happy Hour 428 мл

172 лв Препоръчителна цена 15899 лв
Комплект 6 чаши Aurora 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши Aurora 300 мл

153 лв Препоръчителна цена 12399 лв
Сервиз 2 чашки за кафе Olivia and Popeye 100 мл
 • Код: VIV35BG
Сервиз 6 чаши Santa Cruz 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Santa Cruz 300 мл

9799 лв
Комплект 6 чаши със столче Strand 235 ml
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • 2 броя остават

Комплект 6 чаши със столче Strand 235 ml

224 лв Препоръчителна цена 10199 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки

82 лв Препоръчителна цена 4799 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки

82 лв Препоръчителна цена 4399 лв
Комплект 6 чаши
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши

103 лв Препоръчителна цена 6499 лв
Сервиз 6 чаши
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши

7999 лв
Сервиз 6 чаши за шот Skull Tike
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши за шот Skull Tike

4099 лв
Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Espresso Tradition
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чашки и 6 чинийки Espresso Tradition

113 лв Препоръчителна цена 8499 лв
Сервиз 6 чаши Boheme Blue 340 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Boheme Blue 340 мл

89 лв Препоръчителна цена 7199 лв
Сервиз 6 чаши за шампанско Bohemia Cristallin 220 мл
 • Код: VIV35BG
Сервиз 2 чашки Diva Double 400 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • 3 броя остават

Сервиз 2 чашки Diva Double 400 мл

5699 лв
Сервиз 2 чаши Diamante Double 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 2 чаши Diamante Double 300 мл

5199 лв
Сервиз 6 чаши Abeille Long 310 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Abeille Long 310 мл

107 лв Препоръчителна цена 7199 лв
Сервиз 6 чаши за шампанско Abeille 160 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши за шампанско Abeille 160 мл

113 лв Препоръчителна цена 7999 лв
Сервиз 6 чаши Venezia 250 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Venezia 250 мл

77 лв Препоръчителна цена 4799 лв
Сервиз 6 чаши за вино Noble 280 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши за вино Noble 280 мл

12899 лв
Сервиз 6 чаши за чай
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши за чай

68 лв Препоръчителна цена 5699 лв
Комплект 6 чаши за вино Bee Night Blue
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши за вино Bee Night Blue

135 лв Препоръчителна цена 9299 лв
Сервиз 6 чаши Uno 440 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • Остава 1 брой

Сервиз 6 чаши Uno 440 мл

52 лв Препоръчителна цена 4490 лв
Комплект 6 чаши за вино
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши за вино

67 лв Препоръчителна цена 6099 лв
Сервиз 6 чаши за шампанско Rona Vista 250 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши за шампанско Rona Vista 250 мл

54 лв Препоръчителна цена 4799 лв
Сервиз 6 чаши Artistic Dots 390 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Artistic Dots 390 мл

111 лв Препоръчителна цена 8499 лв
Комплект 6 десертни купи Bubble Clear 130 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 десертни купи Bubble Clear 130 мл

74 лв Препоръчителна цена 5199 лв
Сервиз 6 чаши Bohemia Cristallin 560 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Bohemia Cristallin 560 мл

9299 лв
Сервиз 6 чаши Cerf 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Cerf 300 мл

102 лв Препоръчителна цена 7199 лв
Сервиз 6 чаши за вода Cancun Satin Yellow
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка
 • 3 броя остават

Сервиз 6 чаши за вода Cancun Satin Yellow

223 лв Препоръчителна цена 9799 лв
Сервиз 6 чаши Amalfi
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Amalfi

66 лв Препоръчителна цена 5699 лв
Комплект 6 чаши Murano 300 ml
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши Murano 300 ml

12899 лв
Сервиз 4 чаши Troquet 270 ml
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 4 чаши Troquet 270 ml

72 лв Препоръчителна цена 5199 лв
Комплект 4 чаши 240 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 4 чаши 240 мл

4799 лв
Комплект 6 водни чаши Acapulco Blue 280 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 водни чаши Acapulco Blue 280 мл

135 лв Препоръчителна цена 10699 лв
Сервиз 6 чаши Santa Cruz 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Santa Cruz 300 мл

115 лв Препоръчителна цена 8499 лв
Сервиз 6 водни чаши Domus High White
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 водни чаши Domus High White

114 лв Препоръчителна цена 8499 лв
Комплект 2 чашки и 2 чинийки Doubled Espresso 50 мл
 • Код: VIV35BG
Сервиз 6 чаши за вино Rolando White 500 ml
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши за вино Rolando White 500 ml

119 лв Препоръчителна цена 9799 лв
Сервиз 6 чаши Flore et Faune 370 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Flore et Faune 370 мл

89 лв Препоръчителна цена 6499 лв
Комплект 6 чаши Tropical 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Комплект 6 чаши Tropical 300 мл

204 лв Препоръчителна цена 15899 лв
Сервиз 6 чаши със столче Nobilis 270 ml
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши със столче Nobilis 270 ml

7199 лв
Сервиз 6 чаши Daxton 300 мл
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 6 чаши Daxton 300 мл

114 лв Препоръчителна цена 8899 лв
Сервиз 12 чаши Domus
 • Код: VIV35BG
 • Бърза доставка

Сервиз 12 чаши Domus

209 лв Препоръчителна цена 15899 лв

В съответствие с новия регламент на ЕС за защита на личните данни (GDPR), моля, съгласете се с използването на бисквитки за следните цели: правилната работа на платформата Vivre, измерване на използването на платформата Vivre, разширена функционалност като препоръчителни продукти и други видове функционалност, които ще ни позволят да ви покажем най-подходящите оферти, чрез различни маркетингови канали.